Δεν φαντάζεσαι ποιοι απέρριψαν το «Αν με δεις να κλαίω» των Παπαρίζου-Ράμμου

Δεν φαντάζεσαι ποιοι απέρριψαν το «Αν με δεις να κλαίω» των Παπαρίζου-Ράμμου

Όχι, αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε.

Το «Αν με δεις να κλαίω» είναι ένα από τα τραγούδια της Έλενας Παπαρίζου και του Αναστάσιου Ράμμου που κυκλοφόρησε το 2017 κι έγινε πολύ γρήγορα μεγάλη επιτυχία. Η Έλενα Παπαρίζου, ένωσε τη φωνή της με τον Αναστάσιο και ο αποτέλεσμα ήταν απλά μαγικό. Αν ήσουν ερωτευμένη, χωρισμένη ή κάπως πληγωμένη εκείνο το διάστημα, τότε θα ξέρεις πως ήταν ένα πολύ έντονο τραγούδι, που σου δημιουργούσε κι έντονα συναισθήματα.

Πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε, και ακόμη το ακούμε με την ίδια λαχτάρα. Δεν πήρε άλλωστε άδικα το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο της χρονιάς στα Mad Video Music Awards του 2018. Ένα βραβείο που σίγουρα περιμέναμε πως θα πάρουν και δεν εκπλαγήκαμε καθόλου όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα.



Αυτό που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, είναι πως πριν το τραγουδήσει η Έλενα Παπαρίζου και ο Αναστάσιος Ράμμος δόθηκε κάπου αλλού και το απέρριψαν. Και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου και τα αυτιά σου μόλις δεις και ακούσεις ποιοι είπαν «όχι» σε αυτό το τραγούδι.



Αν είσαι έτοιμη ψυχολογικά θα σου αποκαλύψουμε ευθύς αμέσως ποιοι απέρριψαν αυτό το φανταστικό τραγούδι, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Έλενα Παπαρίζου και τον Αναστάσιο Ράμμο να το κάνουν μεγάλη επιτυχία.

Ο Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξή του στο Κοσμοράδιο 95.1 έκανε τη μεγαλύτερη και πιο σοκαριστική θα λέγαμε αποκάλυψη. Έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπάρχει τραγούδι που απέρριψαν και έγινε επιτυχία από κάποιον άλλο, απάντησε πως το «Αν με δεις να κλαίω» που έκαναν οι επιτυχία οι Παπαρίζου-Ράμμος είχε αρχικά δοθεί σε αυτούς και το απέρριψαν.

Εκ των υστέρων εννοείται πως μετανιώνουν για την κίνησή τους αυτή. Πώς θα ήταν άραγε αν το είχαν τραγουδήσει οι Μέλιsses; Μήπως να τους ζητήσουμε να το τραγουδήσουν σε ένα live στο Instagram για να μας λυθεί αυτή η απορία;