Κάτι πάει στραβά στη σχέση Jlo- Rodriguez και έγινε ακόμα μία αποκάλυψη

Κάτι πάει στραβά στη σχέση Jlo- Rodriguez και έγινε ακόμα μία αποκάλυψη

Μέσα σε ένα όργιο φημών, έσκασε ακόμα μία αποκάλυψη.

Την τελευταία εβδομάδα το σκάνδαλο απιστίας με πρωταγωνιστή τον A-Rod, τον αρραβωνιαστικό της Jennifer Lopez είναι πρώτα θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ.
Πέτρα του σκανδάλου η παίκτρια ριάλιτι του Southern Charm, Madison LeCroy. Η ίδια υποστήριξε μέσα σε επεισόδιο του ριάλιτι πως μόνο έκανε βιντεοκλήσεις με τον αγαπημένο της Lopez χωρίς να εξηγεί τι περιεχόμενο είχαν οι συζητήσεις τους.

Και μια νέα συνέντευξη της Jlo, στο περιοδικό Allure, η οποία δόθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα αλλά δημοσιεύτηκε τώρα, δείχνει πως κάποιο πρόβλημα υπήρξε πραγματικά στη σχέση του ζευγαριού.

Jlo και A-Rod, έχουν αναγκαστεί να ακυρώσουν τρεις φορές τον γάμο τους τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας της πανδημίας και η τραγουδίστρια μίλησε και για την δυσκολία που είχε με τον καλό της μέσα στην καραντίνα:



«Όλα πήγαν καλά αλλά κάναμε συνεδρίες για να μπορέσουμε να τα βρούμε με τον εαυτό μας. Νομίζω πως βοήθησε και τη σχέση μας όλο αυτό και εμάς».
Η Lopez πάντως τόνισε πως ο 45χρονος αγαπημένος της ήταν εκείνος που εξοικειώθηκε πιο γρήγορα στην ιδέα της καραντίνας:
«Μου λείπει το να είμαι δημιουργική και να τρέχω με 150. Αλλά ο Άλεξ αγάπησε το να είναι σπίτι να κάνει zoom calls, να βλέπει τα παιδιά, να είναι μαζί μου όλη την ώρα».

Πάντως, όσον αφορά τον Rodriguez, ο ίδιος μίλησε στην Post και άτομο από το περιβάλλον του έδωσε τη δική του εκδοχή στο θέμα της εξωσυζυγικής σχέσης.