Γιατί το μωρό της πριγκίπισσας Ευγενίας ενδέχεται να μην έχει royal τίτλο;

Γιατί το μωρό της πριγκίπισσας Ευγενίας ενδέχεται να μην έχει royal τίτλο;

Είμαστε ακόμη σε αναμονή να μάθουμε και το όνομα του μικρούλη.

 

 

Μόλις 24 ώρες έχουν περάσει από τότε που η πριγκίπισσα Ευγενία έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η εγγονή της βασίλισσας Ελισσάβετ σχεδόν δυόμιση χρόνια μετά τον γάμο της με τον Jack Brooksbank, έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Την ανακοίνωση έκανε η ίδια η Ευγενία το απόγευμα της Τρίτης, ενώ την επιβεβαίωσε και το παλάτι μέσα από το επίσημο account της βασιλικής οικογένειας. «Η Αυτού Μεγαλειότητα πριγκίπισσα Ευγενία έφερε στον κόσμο με ασφάλεια το παιδί της σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021 στις 8.55 στο Portland Hospital και ο Jack Brooksbank ήταν παρών.

Το μωρό ζυγίζει 3650 κιλά. Η βασίλισσα, ο δούκας του Εδιμβούργου, ο δούκας του York, η δούκισσα του York, ο κύριος και η κυρία George Brooksbank ενημερώθηκαν για τα νέα και είναι ενθουσιασμένοι.

Αυτό είναι το πρώτο παιδί της πρίγκιπας Ευγενίας και του Jack Brooksbank, το πρώτο εγγόνι του δούκα του York και της Sarah, δούκισσας του York και το ένατο δισέγγονο της βασίλισσας και του δούκα του Εδιμβούργου. Το μωρό και η Αυτού Μεγαλειότης χαίρουν άκρας υγείας», έγραφε το post του παλατιού.



Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη είναι το όνομά του. Πολλοί θαυμαστές αναρωτιούνται ωστόσο, εάν το μωρό θα λάβει βασιλικό τίτλο ή θα επιλέξει η Ευγενία και ο Jack να μην δώσουν στο μωρό τίτλο, όπως έκανε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle με τον γιο τους, τον Archie.

Ένα άτομο της βασιλικής οικογένειας αναφέρει ότι το νεογέννητο πιθανότατα δεν θα έχει κάποιον τίτλο. «Ακόμα κι αν η βασίλισσα τους προσέφερε έναν τίτλο ως δώρο, δεν είναι η επιθυμία της Ευγενίας ή του Jack για το παιδί τους να έχει έναν τίτλο», δήλωσε μια πηγή στο Vanity Fair.

«Η Ευγενία ξέρει ότι ένας τίτλος μπορεί να είναι κατάρα και ευλογία και αυτή και ο Jack θέλουν το παιδί τους να ζήσει μια συνηθισμένη ζωή και τελικά να εργαστεί για να κερδίσει τα προς το ζην. Οι τίτλοι δεν έχουν σημασία για τον Jack και την Ευγενία, θέλουν απλώς ένα ευτυχισμένο και υγιές παιδί».

Αυτό θα είναι το δεύτερο εγγόνι της βασίλισσας που δεν θα λάβει τίτλο, μετά τον Archie. Δύο από τα εγγόνια της Αυτού Μεγαλειότητας - Peter Phillips και Zara Tindall- επίσης δεν έχουν βασιλικούς τίτλους.