Η Bella Hadid ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της και είναι super hot

Η Bella Hadid ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της και είναι super hot

Το κορμί της απλά δεν υπάρχει έτσι;

Μπορεί πριν από δύο μέρες όλοι να ασχολούμασταν με τον Weeknd ο οποίος κυριολεκτικά «τα έσπασε» στον τελικό του Super Bowl, σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με την πρώην σύντροφό του, Bella Hadid. Βλέποντας τις φωτογραφίες που ανέβασε για την ακρίβεια δεν ξέρουμε πως γίνεται να μην τις σχολιάσουμε.

Η Bella Hadid μάγεψε το Instagram με την εμφάνισή της και μας έδωσε να το καταλάβουμε όχι μία φορά, αλλά τέσσερις. Ναι, τέσσερις φωτογραφίες με το μικροσκοπικό μπικίνι της ανέβασε η 24χρονη και ίσως θέλεις να τις δεις –αν δεν το έκανες ήδη.

Το supermodel έχει απίστευτες αναλογίες και πως γίνεται να μην την αποθεώσεις βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες που ανέβασε. Η 24χρονη πόζαρε για μερικές selfie στο μπάνιο της και μάλλον ούσα σε δύσκολη θέση να διαλέξει ποια θα ανεβάσει, έκανε ένα post βάζοντας και τις τέσσερις φωτογραφίες στο Instagram account της.

Με ένα μπλε σκούρο μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε υπέροχα τις καμπύλες της, έκανε το Instagram να παραμιλά, και αυτό φάνηκε άλλωστε από τα 2,7 εκατομμύρια likes που συγκέντρωσε στο πρώτο εικοσιτετράωρο της ανάρτησής της.

«Παλαιστίνια και Ολλανδή» γράφει στο caption της φωτογραφίας της και μπορούμε να πούμε πως ο συνδυασμός αυτός είναι «φωτιά». Δεν έχουμε λόγια για το κορμί της και γι’ αυτό θα το αφήσουμε σε εσένα να σχολιάσεις.

Δες τις στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.