Η Mila Kunis έχει πρόσκληση σε χορό. Πεζοναυτών.

Η Mila Kunis έχει πρόσκληση σε χορό. Πεζοναυτών.

Ένας συνταγματάρχης των Πεζοναυτών της Αμερικής αποφάσισε να προσκαλέσει τη διάσημη ηθοποιό στον ετήσιο χορό του σώματος. Γιατί όχι;

Η δύναμη του ίντερνετ είναι τεράστια, αυτό το ξέρουμε όλοι πλέον. Τα 15 λεπτά δημοσιότητας που μας υποσχόταν ο Andy Warhol κάποτε, έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το όριο και όλα αυτά χάρη στις δυνατότητες που μας δίνει ο παγκόσμιος ιστός.

Μία από αυτές, και πιο συγκεκριμένα το κανάλι του YouTube, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ο Συνταγματάρχης Scott Moore για να έρθει κοντά στην ηθοποιό Mila Kunis. Όσο πιο κοντά μπορούσε, σε κάθε περίπτωση.

Ο Moore ανέβασε ένα βιντεάκι στο YouTube στο οποίο ζητά από την διάσημη ηθοποιό, η οποία πρωταγωνιστεί αυτή τη περίοδο στη ταινία «Friends With Benefits» με τον Justin Timberlake, να τον συνοδεύσει στον ετήσιο χορό του Σώματος των Αμερικανών Πεζοναυτών, ο οποίος θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου στο Greenville της Βόρειας Καρολίνα.

Μάλιστα δεν σταμάτησε μόνο εκεί, αλλά δημιούργησε ολόκληρο προφίλ στο YouTube αφιερωμένο σε αυτόν το σκοπό καθώς και την ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου gowithmemila@gmail.com σε περίπτωση που η Kunis ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί του.

Δεν το βλέπουμε να συμβαίνει, Scott. Μπορείς να περιμένεις, πάντως, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.