Master Chef 5: Αυτή είναι η νέα «αδυναμία» του chef Κουτσόπουλου (+vid)

Master Chef 5: Αυτή είναι η νέα «αδυναμία» του chef Κουτσόπουλου (+vid)

Ακόμη μια αναμέτρηση σώμα με σώμα.

Το bootcamp συνεχίζεται και οι κριτές είναι πιο αυστηροί από ποτέ. Αφού η πρώτη φάση του μαγειρικού διαγωνισμού έφτασε στο τέλος της, οι εναπομείναντες διαγωνιζόμενοι παλεύουν σώμα με σώμα για την μια και μοναδική ποδιά.

Η ποδιά αυτή είναι το εισιτήριο τους προς το σπίτι του Master Chef και όπως ήδη είδες στα προηγούμενα επεισόδια η διαδικασία είναι η εξής! 13 παίκτες θα μονομαχήσουν για την είσοδό τους στο παιχνίδι και μόνο δύο παίκτες θα αποχωρήσουν αφού ένας από τους διαγωνιζόμενους έλειψε από το bootcamp. Οι υπόλοιποι θα μαγειρέψουν ξανά για τους κριτές, αφού πρώτα χωριστούν σε ζευγάρια. Το τεστ δημιουργικότητας ή το mystery box θα είναι οι επόμενες δοκιμασίες, μέχρι τότε όμως ποιος θα εντυπωσιάσει τους κριτές Κουτσόπουλο, Κοντιζά και Ιωαννίδη;

Όλοι οι παίκτες σήμερα μπήκαν στο πλατό πιο αποφασισμένοι από ποτέ και πράγματι θέλουν το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ωστόσο ένας είναι ο συνδυασμός των ικανοτήτων που θα δώσει το εισιτήριο στον πρώτο παίκτη.

Κάτω από τη καμπάνα υπάρχει το βασικό υλικό και αυτό είναι η σφυρίδα. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν στη διάθεσή τους 60 ολόκληρα λεπτά για να ετοιμάσουν το «πιάτο της ζωής τους». Τα πιάτα τους θα πρέπει να είναι γευστικά, με εξαιρετικές παρασκευές και εμπλουτισμένα με μοναδικές πινελιές. Φυσικά τον τελευταίο λόγο έχουν οι κριτές και σήμερα πρέπει να σου πούμε πως πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι εντυπωσίασαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

Φυσικά σήμερα δεν έλειψαν και τα «πειράγματα» μεταξύ του chef Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του διαγωνιζόμενου. Και οι δύο τους φόρεσαν ασορτί ρούχα και μάλιστα η αδυναμία δεν κρύφτηκε. Φαίνεται πως υπάρχει μια χημεία ανάμεσά τους! Όσο για τα αστεία τους, χάρισαν στους τηλεθεατές ένα πλατύ χαμόγελο.