H Shiloh γυρίζει την πλάτη στον Brad Pitt: Η κίνηση που θα συζητηθεί

H Shiloh γυρίζει την πλάτη στον Brad Pitt: Η κίνηση που θα συζητηθεί

Οι σχέσεις πατέρα και κόρης δεν είναι αυτές που πιστεύαμε!

Ως γνωστόν, το διαζύγιο των Jolie-Pitt, δεν έχει ακόμα βγει, παρόλο που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Οι δύο stars αποφάσισαν να χωρίσουν το 2016, έπειτα από 11 χρόνια μαζί και 6 παιδιά.

Από τη στιγμή που το διαζύγιο έγινε γνωστό, βγήκαν στη φόρα διάφορα περιστατικά, όπως ο καυγάς του Brad Pitt με τον Maddox, στη γνωστή πια πτήση, αλλά και προβλήματα που αντιμετώπιζε ο διάσημος ηθοποιός με το αλκοόλ.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, γνωρίζαμε ότι παρόλο που τα παιδιά μένουν με την Angelina, οι σχέσεις του Brad με την πρώτη του βιολογική κόρη, τη Shiloh, είναι εξαιρετικές. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Shiloh μένει αρκετά βράδια στο σπίτι του πατέρα της ενώ είναι ιδιαιτέρως εξοικειωμένη και με τους φίλους του.

Τα παραπάνω γεγονότα λοιπόν, δεν εξηγούν αυτό που αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν και έχει να κάνει με την παρουσία της Shiloh στα social media, φυσικά με μυστικό προφίλ.

Όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις της νεαρής με τον πατέρα της δεν είναι τελικά και οι καλύτερες, και αυτό αποδεικνύεται από μία συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

Δες στην gallery για να μάθεις περισσότερα: