Priyanka Chopra: Η αποκάλυψη για τη ρινοπλαστική της δεν ήταν η αναμενόμενη

Priyanka Chopra: Η αποκάλυψη για τη ρινοπλαστική της δεν ήταν η αναμενόμενη

Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που περίμενες να ακούσεις.

Η Priyanka Chopra είναι μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός, και μία από αυτές τις γυναίκες που τη θεωρούμε και ιδιαίτερα όμορφη. Δεν έχει την κλασική ομορφιά, όμως τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της, της δίνουν μια πολύ ιδιαίτερη εικόνα, και την εντάσσει έτσι στις αγαπημένες μας.

Στο νέο της υπόμνημα, το Unfinished, που κυκλοφόρησε στα ράφια των βιβλιοπωλείων την Τρίτη, η Priyanka Chopra ανοίγεται για πράγματα για τα οποία ποτέ δεν μίλησε ποτέ δημόσια.

Οι fans που έχουν παρακολουθήσει την καριέρα της κατά τη διάρκεια των δύο δεκαετιών της στο επίκεντρο γνωρίζουν καλά ότι το πρόσωπό της έχει περάσει από κάποιες αλλαγές, αλλά δεν τους αντιμετώπισε ποτέ - μέχρι τώρα. Γνωρίζουμε και είναι και εμφανές αν δεις παλιές φωτογραφίες της, πως η μύτη της δεν ήταν πάντα η ίδια.

Ωστόσο η αποκάλυψη που έκανε ήταν κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε η ηθοποιός, η πλαστική χειρουργική επέμβαση στη μύτη της δεν ήταν από ματαιοδοξία, αλλά για να αντιμετωπίσει μια αποτυχημένη χειρουργική επέμβαση.

Η Priyanka ήταν ακόμη έφηβη όταν έμαθε ότι είχε καλοήθη ανάπτυξη στη ρινική κοιλότητα. Έτσι, αφού έκανε τις πρώτες επιτυχίες της και απέκτησε χρήματα, επέλεξε να κάνει χειρουργική επέμβαση για να την αφαιρέσει. Γράφει στο βιβλίο: «Ευτυχώς, μια πολυπεκτομή έμοιαζε με μια διαδικασία ρουτίνας. Δυστυχώς, δεν ήταν».

Η κυρία Nick Jonas αποκαλύπτει ότι ο χειρουργός «ξύρισε κατά λάθος τη γέφυρα της μύτης μου και η γέφυρα κατέρρευσε». Ήταν τρομοκρατημένη από το αποτέλεσμα: «Η αρχική μου μύτη είχε φύγει. Το πρόσωπό μου φαινόταν εντελώς διαφορετικό. Δεν ήμουν εγώ».

Μέχρι τότε, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Priyanka ήταν ήδη διάσημη σταρ του Μπόλιγουντ στην Ινδία για την άψογη εμφάνισή της. Κέρδισε τον τίτλο της Miss World το 2000, οπότε ήταν και ένα ανερχόμενο αστέρι διεθνώς. Και η μύτη της καταστράφηκε. Έκανε το καλύτερο δυνατό για να διορθώσει τη ζημιά, αλλά δεν ήταν ποτέ ξανά το ίδιο. Και οι άνθρωποι το παρατήρησαν.

Η Chopra αποκαλύπτει ότι η καταστροφική πλαστική την απέλυσε από δύο διαφορετικές ταινίες - που θα ήταν οι πρώτες ταινίες μεγάλου μήκους της. Ο Τύπος της έδωσε το ψευδώνυμο «Plastic Chopra». Η ίδια θυμάται: «Ένιωσα καταρρακωμένη και απελπισμένη. Κάθε φορά που κοίταζα στον καθρέφτη, μία ξένη με κοίταζε πίσω και δεν πίστευα ότι η αίσθηση του εαυτού μου ή η αυτοεκτίμησή μου θα επανέρχονταν ποτέ από το ατύχημα».