Είναι οριστικό: Η επιστροφή των Meghan Markle-Harry είναι πια σίγουρη

Είναι οριστικό: Η επιστροφή των Meghan Markle-Harry είναι πια σίγουρη

Και δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ ανυπομονούμε.

Αν υπάρχει ένα θέμα που μας απασχολεί σε σχέση με τη royal family, αυτό είναι η επιστροφή των Harry και Meghan Markle στο Λονδίνο. Προφανώς δεν εννοούμε τη μόνιμη επιστροφή τους στην Αγγλία, αυτή ίσως και να μη συμβεί ποτέ, αλλά για την προσωρινή επιστροφή τους στα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Όπως λοιπόν αποκαλύφθηκε ο πρίγκιπας Harry και η δούκισσα Meghan, θα επανενωθούν με τη βασιλική οικογένεια το καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αναμένεται να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο για να παρακολουθήσουν το Trooping of the Colour, το οποίο πραγματοποιείται προς τιμήν των γενεθλίων της Βασίλισσας, στις 12 Ιουνίου.

«Το τρέχον σχέδιο είναι να συνεχίσει η παρέλαση γενεθλίων της βασίλισσας στο Λονδίνο κανονικά, με την αποδοχή ότι μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις οδηγίες», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα The Sunday Times. «Η φιλοδοξία και η απόλυτη επιθυμία είναι να το κάνουμε πραγματικότητα».

Θα είναι η πρώτη φορά που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle – και ο γιος τους Archie- θα εμφανιστεί και θα ιδωθεί δημόσια με τους άλλους βασιλείς από την υπηρεσία της Κοινοπολιτείας τον Μάρτιο του περασμένου έτους, όταν και αποφάσισαν να παραιτηθούν ως ανώτεροι βασιλείς.

Τον Αύγουστο, ο πρίγκιπας Harry επέμεινε ότι θα είχε ήδη επιστρέψει για να επισκεφτεί το Ηνωμένο Βασίλειο αν δεν ήταν ο κορονοϊός και τα μέτρα προστασίας που έπρεπε να ακολουθήσει κι εκείνος και η σύζυγός του.

«Έχουμε ένα ολόκληρο Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι που έρχεται το επόμενο έτος. Σίγουρα σχεδιάζω να επιστρέψω. Θα ήμουν ήδη πίσω αν δεν ήταν ο Covid», είχε πει ο πρίγκιπας Harry χαρακτηριστικά. Μάλιστα είχε ειπωθεί πως ο Harry "μισούσε" το Λος Άντζελες και είναι πιο ευτυχισμένος στη Santa Barbara.

Μια πηγή αποκάλυψε τότε: «Η Meghan επισκέφθηκε το Montecito στην εφηβεία της και ερωτεύτηκε το γραφικό τοπίο και την εκπληκτική αρχιτεκτονική. Η μετακίνηση εκεί ήταν πάντα μια επιλογή, αλλά για πρώτη φορά, αυτή και ο Harry ήθελαν να δώσουν στο Los Angeles μια ευκαιρία».

Πλέον κάνουμε υπομονή έως τις 12 Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση και θα δούμε ξανά όλους τους royal μαζί.