Sex and the City: Ποιος είναι τελικά ο λόγος απουσίας της Samantha στο επερχόμενο revival;

Sabine Camhi
Sex and the City: Ποιος είναι τελικά ο λόγος απουσίας της Samantha στο επερχόμενο revival;

 Η Kim Cattrall, η οποία έπαιξε τη Samantha Jones στην σειρά, έχει δηλώσει δημοσίως ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ στο franchise!

Οι θαυμαστές του Sex and the City έχουν αναρωτηθεί πως το επερχόμενο revival θα αντιμετωπίσει την απουσία ενός από τους τέσσερις βασικούς χαρακτήρες της σειράς, τη Samantha Jones. Και τώρα, μπορεί να έχουμε κάποια εικόνα.

To στέλεχος του HBO Max, Casey Bloys, είπε πως η δημιουργική ομάδα πίσω από το πρότζεκτ δεν προσπαθεί να «αντιγράψει» το αρχικό σόου.

«Δεν προσπαθούν να πουν πως αυτοί οι χαρακτήρες θα ξαναζήσουν τα 30 τους. Αυτή είναι μια ιστορία για γυναίκες γύρω στα 50, και τους απασχολούν πράγματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε αυτήν την ηλικία» είπε η Bloys.

Χωρίς να αναφέρεται άμεσα στον χαρακτήρα της Kim Cattrall, την Samantha, η Bloys εξήγησε, «όπως και στην πραγματική ζωή, κάποιοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας, και κάποιοι άλλοι βγαίνουν. Κάποιες φιλίες χάνονται, ενώ άλλες αρχίζουν. Έτσι, νομίζω πως είναι όλα ενδεικτικά των αληθινών σταδίων, των πραγματικών σταδίων της ζωής».

«Προσπαθούν να πουν μια ειλικρινή ιστορία μιας γυναίκα στα 50 της που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη,» πρόσθεσε η Bloys. «Οπότε πρέπει όλο αυτό να είναι φυσικό, και οι φίλοι που έχεις όταν είσαι 30, μπορεί να μην είναι εκεί όταν είσαι 50».

Οι Cynthia Nixon, Kristin Davis και Parker ανακοίνωσαν τα νέα του επερχόμενου HBO Max, Sex and the City revival, με τίτλο And Just Like That, στο Instagram τον περασμένο μήνα. Η Cattrall απουσίαζε από την ανακοίνωση.

Η Parker, 55 ετών, αναφέρθηκε στην απουσία της Cattrall από το πρότζεκτ, απαντώντας σε σχόλια θαυμαστών της στην ανάρτησή της στο Instagram.

«Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω, αλλά θα μου λείψει η Kim / Samantha», έγραψε ένας θαυμαστής, στον οποίο η Parker απάντησε, «Θα μας λείψει και εμάς. Την αγαπήσαμε. X».

«Πάντα θα είναι εκεί. Και είμαστε τόσο ενθουσιασμένες,» απάντησε η Parker στο σχόλιο ενός άλλου θαυμαστή σχετικά με την απουσία της Cattrall.

Τον Δεκέμβριο, η Cattrall, 64 ετών, μίλησε στο podcast του Women's Prize for Fiction σχετικά με τον χρόνο της στο σόου, λέγοντας «ήταν πολύ διασκεδαστικό και μου άρεσε». Συζήτησε επίσης της αντίδραση των θαυμαστών της σειράς όταν αρνήθηκε να κάνει μια τρίτη ταινία Sex and the City.

«Θυμάμαι πως δέχτηκα πολλά αναστατωμένα σχόλια στα social media επειδή δεν ήθελα να κάνω μια ταινία. Ήταν καταπληκτικά κάποια από τα πράγματα που μου έγραψαν κάποιοι άνθρωποι – ‘δουλεύω σε τράπεζα και δεν μου αρέσει αυτό το άτομο και δεν μου αρέσουν οι ώρες, και δεν μου αρέσει αυτό αλλά το κάνω, οπότε κάνε το και εσύ΄ είπε. ‘Δώσε μου αυτό που θέλω. Το κάνω. Είμαι δυστυχισμένη, να είσαι και εσύ δυστυχισμένη΄».

«Είμαι αρκετά τυχερή για να έχω επιλογή, όχι πως δεν έχω δουλέψει γι’ αυτό», η ηθοποιός συνέχισε. «Είναι κάτι που νιώθω πως είμαι πολύ τυχερή που έχω. Δεν θα ήμουν καλή κάνοντας κάτι που πραγματικά δεν ήθελα να κάνω».