Ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston, Justin Theroux, της εύχεται χρόνια πολλά!

Sabine Camhi
Ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston, Justin Theroux, της εύχεται χρόνια πολλά!

Οι δημόσιες ευχές του ηθοποιού στην πρώην σύζυγό του για τα γενέθλιά της!

 

Ο Justin Theroux ευχήθηκε χαρούμενα 52α γενέθλια στην πρώην σύζυγό του Jennifer Aniston μέσω των Instagram Stories.

Ενώ έστειλε τις ευχές του, ο Justin μοιράστηκε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της πρώην συντρόφου του να ανεβαίνει μια σπειροειδή σκάλα με καθρέφτες και έγραψε: «[καρδιά] εσένα B!»

Δεν ξέρουμε γιατί ο ηθοποιός την αποκαλεί συχνά B καθώς το γράμμα δεν είναι στα αρχικά της - το μεσαίο της όνομα είναι Joanna.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2015 έως το 2017 αλλά κατάφεραν να παραμείνουν φίλοι μετά από αυτό που αποκάλεσε ο Justin «ήπιος χωρισμός».

Η σταρ των «The Friends» έριξε μια ματιά πάνω από τον ώμο της καθώς ανέβαινε τις σκάλες και φορούσε ένα μακρύ παλτό.

Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο του 2018 και λίγους μήνες αργότερα ο Justin είπε στους New York Times πόσο φιλική ήταν η διαδικασία.

«Τα καλά νέα είναι ότι αυτό ίσως ήταν – και επιλέγω τα λόγια μου πολύ προσεκτικά – ο πιο «ήπιος» χωρισμός, καθώς δεν υπήρχε εχθρότητα».

Ο Justin, ο οποίος είναι τρία χρόνια μικρότερος από την Jennifer, την παντρεύτηκε στο Bel-Air το 2015, και χώρισαν περίπου δύο χρόνια αργότερα.

Ο Justin και η Jennifer άρχιζαν να βγαίνουν το 2011, αφότου δούλεψαν μαζί στην ταινία Wanderlust. Προηγουμένως, είχε σχέση που κράτησε 14 χρόνια με την σχεδιάστρια κοστουμιών Heidi Bivens, αλλά χώρισαν το 2011.