Το χθεσινό επεισόδιο των Μελισσών άξιζε Oscar, και 20 tweets το επιβεβαιώνουν

Το χθεσινό επεισόδιο των Μελισσών άξιζε Oscar, και 20 tweets το επιβεβαιώνουν

Το βραβείο καλύτερης ερμηνείας δεν ξέραμε σε ποιον να το πρωτοδώσουμε.

Κάθε μέρα που περνάει και κάθε επεισόδιο που ολοκληρώνεται, οι Άγριες Μέλισσες μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Μετά το τέλος του επεισοδίου λέμε «τι επεισοδιάρα, ήταν αυτή» και κάθε επόμενο είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Οι ερμηνείες, οι σκηνές, οι διάλογοι μας συνταράσσουν και κάθε φορά αναρωτιόμαστε τι άλλο θα δούμε ακόμη από τους δημιουργούς.

Στο χθεσινό επεισόδιο δεν ξεχωρίσαμε μία μόνο σκηνή, γιατί ολόκληρο ήταν συγκλονιστικό. Την καλύτερη ερμηνεία αρχικά έδωσε ο Φανούρης, τη στιγμή που η Ελένη είπε σε όσους βρισκόταν στο καφενείο τους λόγους για τους οποίους κατήγγειλε τον Βόσκαρη. Στη συνέχεια τη σκυτάλη της καλύτερης ερμηνείας πήρε ο Περικλής Τόλλιας, ο κοινοτάρχης, ο οποίος έχοντας αφήσει την κόρη του στα χέρια του Βόσκαρη γίνεται πυρ και μανία και σπεύδει να «καθαρίσει» εκείνος την κατάσταση.



Οι συγχωριανοί του δεν τον αφήνουν εννοείται και γινόμαστε «μάρτυρες» και θεατές μιας σκηνής που δεν γίνεται να μην σε ανατριχιάσει. Όμως δεν μείναμε μόνο σε αυτά. Μια εξίσου εκπληκτική ερμηνεία έδωσε και το ζευγάρι του κάμπου, Δούκας και Μυρσίνη Σεβαστού, όταν ο Βόσκαρης πήγε να ζητήσεις κάλυψη, να απειλήσει για την ακρίβεια.

Η Μυρσίνη επηρεασμένη από τη συζήτησή της με την Ασημίνα έδειξε το σκληρό της πρόσωπο στον διοικητή της χωροφυλακής και το παζλ συμπλήρωσε άψογα ο Δούκας με την τελευταία ατάκα του.



Κι εκεί που νομίζουμε πως δεν έχει κάτι καλύτερο να δούμε στο χθεσινό επεισόδιο, μία σκηνή ανάμεσα σε Μελέτη και Μιλτιάδη μας κάνει ξανά να ανατριχιάσουμε και να αποθεώσουμε τους σεναριογράφους. Μπορεί ο Μελέτης να μην έχει καμία δικαιολογία έχοντας σκοτώσει στον πρώτο κύκλο τον Γιάννο, όμως η σκηνή που βγάζει το κάλυμμα του ματιού του ένα πράγμα μας έκανε να αναρωτηθούμε: «τι ζούμε»;

Το καλύτερο βέβαια οι σεναριογράφοι μας το άφησαν για το τέλος. Ο Θανάσης που κάνει τον άντρα της Μαρίας Μαδούρου, επιτίθεται στον Μάνο Βόσκαρη κι εκεί το επεισόδιο τελειώνει. Όπως αντιλαμβάνεσαι βραβείο Oscar πρέπει να πάρει ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο, και αν πρέπει να δώσουμε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε έναν μόνο, αυτός θα ήταν σίγουρα ο Χρήστος Πλαΐνης.

Δες στη gallery τα καλύτερα tweets.