H Μila Kunis εμφανίζεται με σορτς και το σώμα της είναι απλά θεϊκό

H Μila Kunis εμφανίζεται με σορτς και το σώμα της είναι απλά θεϊκό

Είναι κορμάρα και οφείλεις να το παραδεχτείς.

Η Mila Kunis είναι μια πραγματικά όμορφη γυναίκα και μία από τις πολύ αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood. Σπάνια τη βλέπουμε στα social media του Ashton Kutcher και ακόμη πιο σπάνια σε δημόσιες εξόδους. Αυτή την εβδομάδα ήταν καλεσμένη στην Ellen DeGeneres, πάντα διαδικτυακά λόγω τη πανδημίας, και ενθουσιαστήκαμε πολύ που την είδαμε.

Η 37χρονη ηθοποιός είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και έχει και πολύ ωραίο σώμα. Και μπορεί εδώ και περίπου έναν χρόνο να βρισκόμαστε σε καραντίνα, όμως η star έδειχνε να είναι στα καλύτερά της. Πολλές είναι οι φορές που οι fans ή μήπως haters, τη συγκρίνουν με την πρώην του Ashton Kutcher, Demi Moore.

Και δεν λέμε πολύ όμορφη γυναίκα η Demi όμως εδώ εμείς ψηφίζουμε δαγκωτό Mila Kunis. Η ηθοποιός μάλιστα παίζοντας ένα παιχνίδι με την παρουσιάστρια, σηκώθηκε για να δείξει στην κάμερα το σορτς που φορούσε και μπορούμε να πούμε πως ενθουσιαστήκαμε ιδιαίτερα με αυτό που είδαμε.

Η Mila Kunis είναι απλά κορμάρα –η επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά της μας συγκλόνισε- και αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς με τίποτα να αμφισβητήσεις. Στη διάρκεια του παιχνιδιού και μόλις η Mila σηκώθηκε να δείξει τι φορούσε, η Ellen και το κοινό τη χειροκρότησαν. Δεν ξέρουμε αν το χειροκρότημα ήταν για τη θαρραλέα κίνησή της ή για τις super αναλογίες της.

Θα τη χειροκροτήσουμε κι εμείς πάντως γιατί αλήθεια μετά από δύο γέννες κιόλας έχει απίστευτο κορμί. Μόλις δεις το βίντεο θα καταλάβεις.