To supermodel γέννησε και αυτό είναι το όνομα της κόρης της

To supermodel γέννησε και αυτό είναι το όνομα της κόρης της

Περίεργο όνομα, αλλά πολύ χαριτωμένο.

Το 2020 μπορεί να ήταν μια φαινομενικά δύσκολη χρονιά για πολύ κόσμο ανά τον πλανήτη, για μερικούς ανθρώπους όμως ήταν μια όμορφη χρονιά που δημιούργησε κάποια θαύματα τα οποία ολοκληρώθηκαν με τον ερχομό του 2021. Πολλές celebrities αποκάλυψαν μέσα στο 2020 πως είναι έγκυος. Άλλες έγιναν μανούλες πριν βγει η χρονιά και άλλες με τον ερχομό της καινούργιας.

Στη δεύτερη αυτή κατηγορία ανήκει και η διάσημη καλλονή η οποία έγινε μανούλα για πρώτη φορά, και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η 32χρονη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και μαμά και κόρη χαίρουν άκρας υγείας. Το supermodel της Victoria’s Secret ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την κόρη και τον σύντροφό της.



Στη φωτό μάθαμε και το όνομα που έχει αποφασίσει να δώσει στην κόρη της, αλλά και πώς προέκυψε αυτή η επιλογή ονόματος. Είναι κάπως περίεργο, αλλά πολύ όμορφο και χαριτωμένο.

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου όταν σε συνάντησα. Υπερήφανη στιγμή στη ζωή μου που σε γέννησα. Πήρες το όνομά σου από δύο ισχυρές γυναίκες, τη μαμά μου και τη γιαγιά μου. Ήρθες σε αυτόν τον κόσμο σαν σούπερ-γυναίκα με τη γροθιά σου δίπλα στο πρόσωπό σου. Θα σε αγαπάμε για πάντα, baby Tuu».

Η ξανθιά καλλονή γέννησε στις 11 Φεβρουαρίου και το πλήρες όνομα της κόρης της είναι Tuulikki Joan Daly. Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.