Είναι αυτή η αμφιλεγόμενη πρακτική το «μυστικό» πίσω από τo κορμί της JLo;

Είναι αυτή η αμφιλεγόμενη πρακτική το «μυστικό» πίσω από τo κορμί της JLo;

Η απάντηση ήρθε και μάλλον είναι αυτή που φαντάζεσαι.

Ο κάθε άνθρωπος έχει το προσωπικό του γούστο όσον αφορά στην αισθητική και στο τι και ποιος ακριβώς του αρέσει. Οι διάσημες κυρίες έχουν πολύ μεγάλο κοινό να τις ακολουθεί. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι αρέσουν σε όλους κατ’ αναγκαστικά. Ακόμα και μία γυναίκα που κάποιος μπορεί να τη βλέπει και να την κατατάσσει στις πιο ωραίες παρουσίες που έχει δει ποτέ.

Πάρε την Jennifer Lopez, για παράδειγμα. Η τραγουδίστρια βρίσκεται πια δεκαετίες στη διεθνή showbiz και ό,τι και να κάνει τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Για να πούμε και την αλήθεια, βέβαια, όποτε ανεβαίνει στο stage, δεν μπορείς να κοιτάξεις αλλού.

Πρόκειται για μία γυναίκα με εντυπωσιακές αναλογίες. Τέτοιες που κάνουν όλα τα Μέσα να ασχολούνται και να ψάχνουν τι προγράμματα γυμναστικής πρέπει να ακολουθήσουμε για να καταφέρουμε να έχουμε τα αποτελέσματα του κορμιού της.

Να σημειωθεί, επίσης, σε αυτό το σημείο ότι η αγαπημένη JLo διανύει το 51ο έτος της ηλικίας της και η σωματική της κατάσταση είναι αυτή που βλέπουμε και θαυμάζουμε. Οπότε, σε έναν βαθμό δε μας φαίνεται και παράλογο που όλοι ψάχνουν το «μυστικό» με το οποίο εξασφαλίζει το να παραμένει έτσι.




Μετά την εκρηκτική της εμφάνιση στο ημίχρονο του Super Bowl 2020, όμως, κυκλοφόρησαν κάποιοι ισχυρισμοί σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διατηρεί τη σιλουέτα της και τώρα έχουμε την απάντηση.

Μπες στην παρακάτω gallery για να διαβάσεις περισσότερα.