Η Halle Berry είναι 54 ετών και μας αποκάλυψε τα εκπληκτικά της πόδια

Η Halle Berry είναι 54 ετών και μας αποκάλυψε τα εκπληκτικά της πόδια

Λατρεύει τη γυμναστική και αυτό φαίνεται στο σώμα της.

Είναι απίστευτο πώς κάποιες γυναίκες έχουν καταφέρει να ξεγελάσουν τον χρόνο. Γιατί μάλλον κάτι τέτοιο έχει συμβεί για να έχουν μία εξωτερική εμφάνιση που δε μοιάζει σε τίποτα στα χρόνια τους. Αυτό που πραγματικά δεν μπορείς να πιστέψεις ότι η ηλικία τους είναι αυτή που δηλώνουν, καθώς δείχνουν λες και έχουν τα μισά χρόνια.

Η Halle Berry είναι σίγουρα μία από αυτές τις γυναίκες. Πρόκειται για μία ηθοποιό που έχει κατακτήσει το Hollywood με πολλά πράγματα. Αρχικά, με την υποκριτική της ικανότητα και, έπειτα, με τον δυναμικό της χαρακτήρα και ένα σώμα που δε θέλει να γεράσει.

Η σταρ ξέρουμε ότι ασχολείται πολύ με τη γυμναστική. Φροντίζει, άλλωστε, να ενημερώνει τους followers της στο Instagram για τα gym updates της και τα προγράμματα που επιλέγει για να παραμένει fit.

Ακόμα κι έτσι, όμως, ακόμα και γνωρίζοντας πόσο αγαπάει την άθληση, υπάρχουν φορές όπως αυτή για την οποία μιλάμε που εντυπωσιαζόμαστε και μένουμε για άλλη μία φορά να θαυμάζουμε τις απίστευτες αναλογίες της.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει έναν καλλωπισμό της τελευταίας στιγμής μέσα στο αυτοκίνητο, ώστε να έχει βελούδινα πόδια. Η κάμερα -και κυρίως το βλέμμα μας- εστίασε σε αυτά και όχι παράλογα.

https://www.instagram.com/p/CLNl0ueDLrM


Δες περισσότερες εντυπωσιακές φωτογραφίες του θεϊκού κορμιού της Halle Berry στην παρακάτω gallery.