Εμβόλιο κορονοϊού για τον μπαμπά γνωστής τραγουδίστριας: Δες τις photos

Εμβόλιο κορονοϊού για τον μπαμπά γνωστής τραγουδίστριας: Δες τις photos

Το αγαπημένο μας κορίτσι μοιράζεται μαζί μας αυτήν την προσωπική στιγμή.

Η κατάσταση που βιώνουμε από πέρσι είναι αν μη τι άλλο τέτοια που μπορούμε να περιγράψουμε ως περίεργη. Ζούμε μία πανδημία. Σαν αυτές που βλέπαμε σε ταινίες, αλλά όχι στον υπερβολικό βαθμό που παρουσιάζονται από τις Χολιγουντιανές παραγωγές. Η ουσία είναι ότι ζούμε σε μία πανδημία, για τη λήξη της οποίας περιμέναμε πολύ καιρό ένα εμβόλιο.

Εδώ και μερικούς μήνες έχουν αρχίσει και εμφανίζονται τα εμβόλια των διαφόρων εταιρειών και πολλές είναι οι χώρες που έχουν βγάλει προγραμματισμό για τη σειρά με την οποία ο κόσμος θα τα κάνει.

Μία διάσημη και πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram τον εμβολιασμό του μπαμπά της. Η ανάρτησή της περιλαμβάνει δύο φωτογραφίες, μία από τις οποίες τον δείχνει την ώρα του εμβολιασμού, ενώ το οπτικό συνοδεύεται από ένα πολύ όμορφο caption:

«Εμβόλιο κορονοϊού για τον μπαμπά μου σήμερα. Στιγμή ανακούφισης και ευχαρίστησης για τους πραγματικούς μας ήρωες», δήλωσε εκφράζοντας τα συναισθήματά της τόσο για αυτήν τη στιγμή όσο και για όλη τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις για ποια διάσημη τραγουδίστρια μιλάμε.