Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα

Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Μπόμπα

Η μελαχρινή influencer μάς έδειξε μία πολύ ανησυχητική φωτογραφία.

Σήμερα, είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αυτό τι σημαίνει; Ότι ο κόσμος γιορτάζει τον έρωτα και οι ερωτευμένοι έχουν άλλη μία αφορμή για να χαρούν και να γιορτάσουν τα συναισθήματά τους, με άλλους να πιστεύουν περισσότερο και άλλους λιγότερο στο συγκεκριμένο concept.

Για κάποιους, όμως, τα πράγματα ήρθαν κάπως διαφορετικά. Ναι μεν θα γιορτάσουν τον έρωτα, αλλά η τύχη έφερε και κάποιες αναποδιές και ανησυχίες. Όταν μιλάμε για διάσημους, αυτά τα τρεξίματα φτάνουν στα social media τους.




Ο λόγος για τη Χριστίνα Μπόμπα που είναι έγκυος με δίδυμα, καρποί του έρωτά της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η ίδια έκανε πριν από λίγο ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, με το οποίο ενημέρωσε το κοινό ότι η σημερινή ημέρα τούς βρήκε στο νοσοκομείο.

Ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με το γεγονός που οδήγησε σε αυτήν την επίσκεψη δε γνωρίζαμε αρχικά, ωστόσο, η φωτογραφία στην οποία το ζευγάρι κρατιέται χέρι – χέρι ανησύχησε τους φανς των δύο celebrities και ακολούθησε και update από τον Σάκη στο δικό του προφίλ.

Στην παρακάτω gallery θα δεις την εν λόγω λήψη και το κείμενο με το οποίο η Χριστίνα συνόδευσε τη φωτογραφία.