Ελένη: Η απίθανη φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου

Ελένη: Η απίθανη φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ για του Αγίου Βαλεντίνου

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Καμία σημασία δεν έχει που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να φύγει από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Όταν επί τόσες δεκαετίες κρατάς καθημερινά συντροφιά στο κοινό μέσω των τηλεοπτικών του δεικτών, γίνεται συνήθεια. Μπαίνεις στο σπίτι του κόσμου κι αυτό είναι κάτι πολύ προσωπικό.

Η Ελένη αυτό ακριβώς είναι που κατάφερε. Να είναι μία αυτονόητη συνήθεια στην τηλεόραση και να μας λείπει τώρα που τόσους μήνες έχει αποφασίσει να μην είναι σε πρώτο πλάνο.

Το καλό της υπόθεσης, βέβαια, είναι ότι η παρουσιάστρια εδώ και χρόνια ασχολείται με το Instagram. Και, αν σκεφτείς τη δημοφιλία της, δεν είναι να απορείς που τη στιγμή που μιλάμε έχει 1,2 εκατομμύρια followers.




Η Ελένη ανανεώνει συχνά το προφίλ της και μία ημέρα όπως τη σημερινή δε θα μπορούσε να γίνει τίποτα διαφορετικό. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με τον έρωτα να έχει την τιμητική του περισσότερο από ποτέ, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση.

Σε αυτήν, λοιπόν, ποζάρει πολύ γλυκά και ρομαντικά στον φακό μπροστά σε ένα πολύ όμορφο, λευκό τριαντάφυλλο και στο πρόσωπό της δεν έχει ίχνος μακιγιάζ. Αυτή η λήψη είναι ίσως άλλη μία απόδειξη του ότι η Ελένη δεν έχει καμία ανάγκη από makeup για να είναι εντυπωσιακή.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία.