Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε #tb μία απίστευτη φωτογραφία με μαγιό

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε #tb μία απίστευτη φωτογραφία με μαγιό

Το μοντέλο ποζάρει στα λευκά και εντυπωσιάζει.

Σήμερα, όταν αναφέρουμε το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ξέρουμε ότι ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει ακριβώς ποια είναι. Το μοντέλο έκανε δυναμικά την εμφάνισή του στο Greece’s Next Top Model στον ρόλο της κριτή και ήταν ίσως η κατάλληλη πινελιά που χρειαζόταν το σόου για να απογειωθεί.

Η έμφανισή της έκανε όλον τον κόσμο να την αναζητά στην Google και να θέλει να μάθει περισσότερα για το κορίτσι που φαινόταν να ξέρει τα πάντα και να έχει κάθε εμπειρία στο σόου.

Ο λογαριασμός της στο Instagram έφτασε σήμερα να έχει 574 χιλιάδες followers και λογικό αν αναλογιστείς όλα τα παραπάνω. Άλλωστε, η Ηλιάνα ενημερώνει πολύ τακτικά τα social media της με φωτογραφίες και βίντεο και είναι ένα προς ένα πολύ εντυπωσιακά.




Σήμερα, είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα ζευγάρια γιορτάζουν τον έρωτά τους. Ακόμα και μέσα στο σπίτι, προσπαθούν να βρουν τρόπους να γίνει πιο ιδιαίτερη η ημέρα.

Στο προφίλ της Παπαγεωργίου, ωστόσο, είδαμε ένα από τα πιο ωραία post τόσο αναφορικά με το λεκτικό που έγραψε, όσο και με την ίδια τη φωτογραφία. Η μελαχρινή καλλονή αποφάσισε να δημοσιεύσει μία #tb φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με μαγιό και αναμενόμενα το θέαμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.