Έγκυος η Meghan Markle στο δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry

Έγκυος η Meghan Markle στο δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry

Οι Sussexes γίνονται ξανά γονείς.

Κι ενώ πιστεύαμε πως η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήταν η ανακοίνωση της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, ήρθε η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry και απογείωσαν την Κυριακή μας.

Είχαμε πολλούς λόγους για να γιορτάζουμε σήμερα, και η Meghan με τον Harry μας έδωσαν ακόμη έναν. Η δούκισσα και ο δούκας του Sussex ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά με την πιο ωραία φωτογραφία ever. Μπορεί το 2020 να τους «πήρε» ένα παιδάκι, το 2021 τους έφερε ένα άλλο και η χαρά μας είναι απερίγραπτη.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μαζί, όπως ανακοίνωσε το ζευγάρι πριν από λίγο. Το μωρό θα είναι ο νεότερος αδελφός του γιου τους Archie Harrison, ο οποίος θα γίνει 2 χρονών στις 6 Μαΐου.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να είναι μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο People.

H Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν τα νέα τους σχετικά με την εγκυμοσύνη με μια εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φίλο τους και τον μακροχρόνιο φωτογράφο τους, Misan Harriman. Ένας χαμογελαστός (και χωρίς παπούτσια!) Harry κοιτάζει στοργικά τη Meghan, η οποία πιάνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς ξαπλώνει στην αγκαλιά του.

Η δούκισσα του Sussex φοράει φόρεμα της Carolina Herrera που φτιάχτηκε για πρώτη φορά όταν ήταν έγκυος με τον Archie.

Τα χαρούμενα νέα - τα οποία μοιράστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - έρχονται μετά την αποκάλυψη της 39χρονης Meghan, ότι υπέστη αποβολή τον περασμένο Ιούλιο. «Η απώλεια ενός παιδιού σημαίνει ότι φέρνει μια σχεδόν αφόρητη θλίψη, την οποία βιώνουν πολλοί, αλλά μίλησαν λίγοι γι’ αυτό», έγραψε σε μια ειλικρινή έκθεση των New York Times για την εμπειρία της στις 25 Νοεμβρίου.

Η Meghan και ο Harry παραιτήθηκαν επίσημα από τους ρόλους τους ως ανώτεροι βασιλείς πέρυσι τον Γενάρη. Η επιθυμία τους να έχουν μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή έπαιξε ρόλο στην πρωτοποριακή τους απόφαση.

Πλέον ανυπομονούμε να δούμε περισσότερες φωτό της Meghan με φουσκωμένη κοιλίτσα. Άραγε είναι αγόρι ή κορίτσι;