Δεύτερη εγκυμοσύνη Meghan: Τα γυμνά πόδια του Harry και τα φαρμακερά σχόλια

Δεύτερη εγκυμοσύνη Meghan: Τα γυμνά πόδια του Harry και τα φαρμακερά σχόλια

Leave Harry's feet alone!

Σε έναν κόσμο που μαστίζεται από μία πανδημία και που έχουμε τεράστια ανάγκη από την παραμικρή καλή είδηση, η δεύτερη εγκυμοσύνη της Meghan Markle ήρθε πραγματικά σαν βάλσαμο. Όχι ότι το παιδάκι αυτό θα το γνωρίσουμε ποτέ, αλλά και μόνο ότι κληθήκαμε να αναπαράγουμε ένα χαρμόσυνο νέο κάπως μας έφτιαξε τη μέρα.

Από χθες το βραδάκι λοιπόν, όταν και ανακοινώθηκε επίσημα η εγκυμοσύνη, τα σχόλια όπως είναι φυσικό είναι αμέτρητα, ενώ ως επί το πλείστον είναι λόγια αγάπης και ευχές.

Βέβαια, επειδή το Twitter δεν γίνεται να λείπει από τέτοια μεγάλα γεγονότα, και επειδή τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον ρόλο του κριτή-ίσως και του δικαστή-, με φαρμακερές ατάκες και αρκετό χιούμορ οφείλουμε να παραδεχτούμε, η συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους χρήστες του.

Και εκεί που κάποιος θα πίστευε ότι η φωτογραφία των μελλοντικών γονέων ήταν άψογη, τρυφερή και άκρως καλλιτεχνική με το διάσημο και ευτυχισμένο ζεύγος να ξαπλώνει στο γρασίδι ενός υπέροχου κήπου-βουκολικό το σκηνικό- υπήρξαν αρκετοί που πρόσεξαν τη λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά!

Και ποια ήταν αυτή; Φυσικά οι γαλαζοαίματες πατούσες του Harry οι οποίες έγιναν αντικείμενο -αρνητικού- σχολιασμού!

Δες την παρακάτω gallery: