Ο τρυφερός τρόπος που συνδέεται η εγκυμοσύνη της Markle με εκείνη της Diana στον Harry

Ο τρυφερός τρόπος που συνδέεται η εγκυμοσύνη της Markle με εκείνη της Diana στον Harry

Τόσοι μα τόσοι συμβολισμοί πίσω από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Meghan Markle.

Μόλις χθες, ανήμερα της Γιορτής των Ερωτευμένων, έγινε η επιβεβαίωση των πιο χαρμόσυνων νέων. Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά και η σημειολογία πίσω από την ανακοίνωση αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία.

Πρώτα πρώτα, πριν από 37 χρόνια, είχε ανακοινωθεί στις εφημερίδες η δεύτερη εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας Diana, αυτή στον ίδιο τον πρίγκιπα Harry.

Το μακρινό 1984, η Diana είχε κάνει μια σόλο εμφάνιση στο Oslo, της Νορβηγίας για να παρακολουθήσει το μπαλέτο του Λονδίνου ενώ ήταν έγκυος στον Harry. Την επόμενη εκείνη ημέρα, στις 13 Φεβρουαρίου 1984, το Παλάτι εξέδωσε ανακοίνωση όπου ο Κάρολος ανακοίνωνε τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.

Την επόμενη ακριβώς ημέρα, 14 Φεβρουαρίου, οι εφημερίδες είχαν πρωτοσέλιδο την Diana. Κι όχι μόνο.

Η Telegraph εξήγησε πως ο Harry και η Meghan επέλεξαν την ημέρα αυτή για να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη της Markle, μετά τη δεύτερη άτυχη εγκυμοσύνη του καλοκαιριού και να κλείσουν έναν κύκλο τόσο ευχάριστα.



Η Diana γέννησε τον πρίγκιπα στις 15 Σεπτεμβρίου του 1984 ενώ η Elizabeth Holmes, συγγραφέας του βιβλίου HRH: So Many Thoughts on Royal Style τόνισε μια ακόμα λεπτομέρεια που δένει την φωτογραφία της ανακοίνωσης με μια διάσημη ταινία.