To House of Fame έκανε πρεμιέρα και το Twitter πήρε «φωτιά»

To House of Fame έκανε πρεμιέρα και το Twitter πήρε «φωτιά»

Είδαμε τον Πάνο Μεταξόπουλο και δάκρυα συγκίνησης ανέβηκαν στα μάτια!

Αν άνοιξες την τηλεόρασή σου στον ΣΚΑΙ λίγο πριν και είδες τον Πάνο Μεταξόπουλο να μιλάει σε σπουδαστές, όχι δεν μπήκες σε χρονοκάψουλα και μεταφέρθηκες στο 2002, αλλά μόλις ξεκίνησε το House of Fame.

Πρόκειται για τη νέα ακαδημία τραγουδιού η οποία φιλοδοξεί να γίνει το νέο Fame Story και να μας κρατήσει συντροφιά για τους επόμενους μήνες.

Ένας από τους καθηγητές όπως ήδη αντιλήφθηκες είναι ο «σκληρός» Πάνος Μεταξόπουλος ο οποίος είναι ως διευθυντής της ακαδημίας καλωσόρισε τους σπουδαστές στο νέο τους σπίτι. Όσον αφορά στους υπόλοιπους καθηγητές, υπεύθυνη φωνητικής τοποθέτησης θα είναι η Πέννυ Μπαλτατζή, χορογράφος θα είναι η Αμερικανίδα Chali Jennings, ο Al Giga θα έχει την επιμέλεια της εμφάνισης του κάθε σπουδαστή επάνω στη σκηνή και η Health & Wellness Coach θα είναι η Δώρα Παντέλη.

Η μεγάλη έκπληξη είναι στην κριτική επιτροπή μιας και αυτή αποτελείται από τους Γιάννη Πλούταρχο, Γιώργο Αρσενάκο, Καίτη Γαρμπή και Φοίβο ενώ παρουσιάστρια των live θα είναι η αγαπημένη Ελένη Φουρέιρα.

Και όπως φυσικά συμβαίνει με όλες τις νέες εισόδους στη ζωή μας, το Twitter έδωσε βροντερό παρών για να δικάσει και να σχολιάσει τους παίκτες, τους καθηγητές, το σπίτι και… γενικότερα τα πάντα!

Δες στην παρακάτω gallery περισσότερα: