Έχεις δει τον κούκλο αδερφό της Ιωάννας Μαλέσκου;

Έχεις δει τον κούκλο αδερφό της Ιωάννας Μαλέσκου;

Η έκπληξη που της έκανε για τα γενέθλιά της.

H Ιωάννα Μαλέσκου είναι μία από τις πιο όμορφες και sexy παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η ξανθιά παρουσιάστρια μας έχει εντυπωσιάσει ουκ ολίγες φορές με τις εμφανίσεις της, και το Instagram account της είναι ένα από αυτά τα celeb accounts που μας αρέσει πολύ να χαζεύουμε.

Την Κυριακή είχε τα γενέθλιά της, και την είδαμε να το γιορτάζει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου φορώντας ένα πολύ όμορφο και sexy κόκκινο φόρεμα και κρατώντας ένα μπουκέτο μπαλόνια ίδιου χρώματος. «Τα φετινά γενέθλια ήταν διαφορετικά. Αλλιώς ονειρευόμουν να τα ζήσω. Όταν όμως στη ζωή σου έχεις ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα, απλά για να χαμογελάσεις, τότε μόνο συνειδητοποιείς τι σημαίνει χαρά! Και εγώ νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ!», έγραφε στο caption της φωτογραφίας της.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο της την έκαναν εχθές στην εκπομπή, όταν οι συνεργάτες της εμφανίστηκαν στο πλατό με μία τεράστια τούρτα και μπαλόνια. Και όχι η έκπληξη δεν σταμάτησε εκεί, γιατί δέχτηκε ακόμη μια και πιο όμορφη.

Στον αέρα σε τηλεφωνική σύνδεση βγήκε ο αδερφός της παρουσιάστριας Αλέξανδρος Μαλέσκος, ο οποίος της ευχήθηκε χρόνια πολλά. Κι εκεί λοιπόν τα είδαμε όλα! Έχεις δει τον αδερφό της Ιωάννας;

Ο Αλέξανδρος μένει στην Πρέβεζα είναι δικηγόρος και είναι ένας πάρα πολύ όμορφος και γοητευτικός άνδρας. Μοιάζει πολύ με την αδερφή του και διαθέτει κι εκείνος αυτό το αφοπλιστικό χαμόγελο που σε μαγνητίζει. Ψάξαμε να βρούμε το στίγμα του στα social media, δυστυχώς όμως το account του στο Instagram ήταν private.

Βρήκαμε όμως φωτογραφία του με την Ιωάννα από προηγούμενο story που έχει κάνει η Ιωάννα στο δικό της account μερικούς μήνες πριν. Άντε, τι περιμένεις; Συνέχισε στη gallery παρακάτω και δες τη φωτογραφία τους.