Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη χιονόπτωση στην Αθήνα με το πιο αστείο post

Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη χιονόπτωση στην Αθήνα με το πιο αστείο post

Και ίσως και να ταυτιστήκαμε λιγάκι.

Η επέλαση της Μήδειας από την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα έχει φέρει πολύ κρύο και έντονες χιονοπτώσεις σε όλη την Αττική. Ακόμη και σε περιοχές που πρακτικά είναι αδύνατον να φτάσει. Το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο από το χιόνι, και πραγματικά είναι όλα τόσα όμορφα που δεν πιστεύουμε στα μάτια μας πόσο χιόνι έχει πέσει.

Βλέπεις δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στην πρωτεύουσα, οπότε ο ενθουσιασμός είναι έκδηλος και ίσως να γίνεται και υπερβολικός. Είναι όμως ένα τόσο όμορφο θέαμα που δεν γίνεται να μην απαθανατίσεις τη στιγμή στα social media. Ένα scroll στο feed σου είναι αρκετό για να δεις τα post φίλων αλλά και αγαπημένων celebrity που έχουν ανεβάσει τη δική τους θέα.

Και αυτό ακριβώς έκανε και ο Σάκης Τανιμανίδης απλά με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο. Ο παρουσιαστής ανέβασε σε μορφή story τη χιονισμένη θέα από το δικό του παράθυρο, και αλήθεια γελάσαμε πολύ. Θα αναρωτηθείς γιατί, αλλά μόλις το δεις θα καταλάβεις αμέσως τον λόγο.

Ο παρουσιαστής τρόλαρε εντελώς την κατάσταση με τα χιονισμένα posts ανεβάζοντας ένα που αν και μας φάνηκε αστείο θα ήταν υπέροχο αν συνέβαινε στην Ελλάδα. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, οπότε ίσως θα πρέπει να πας σε κάποια άλλη χώρα για να συμβεί αυτό. Τι ανέβασε όμως ο παρουσιαστής;

Μπες στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις