Η «άσπρη μέρα» των celebrities: Tα posts που ανέβασαν στο Instagram

Η «άσπρη μέρα» των celebrities: Tα posts που ανέβασαν στο Instagram

Η πιο όμορφη Τρίτη του 2021.

Το 2021 δείχνει να είναι μια πολύ όμορφη χρονιά και μας το έχει αποδείξει μέχρι στιγμής με αρκετούς τρόπους. Μπορεί η πανδημία να εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσά μας, και το lockdown να παίρνει παράταση ξανά και ξανά, όμως μια μέρα σαν και τη σημερινή καθόλου δεν μας πειράζει που είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, δεν έχουμε σχολεία και δεν πάμε στη δουλειά.

Η σημερινή Τρίτη είναι διαφορετική και μέσα στις δυσκολίες πολύ όμορφη γιατί έχει χιονίσει τόσο που δεν έχουμε ξαναδεί. Ακόμη και σε περιοχές που δεν περιμέναμε ποτέ πως θα το έστρωνε. Τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο από celebrities και μη, οι οποίοι ανεβάζουν την περιοχή στην οποία μένουν, που είναι κάτασπρη από το χιόνι.

Αθηνά Οικονομάκου, Κατερίνα Καινούργιου, Ιωάννα Μαλέσκου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, είναι μερικά από τα post που βρήκαμε στο Instagram και πραγματικά πάθαμε πλάκα με το πόσο χιόνι έχει ρίξει. Ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας όλα είναι τόσο χιονισμένα και όμορφα που αν και τα Χριστούγεννα έχουν περάσει εδώ και καιρό, όλη αυτή η άσπρη και χιονισμένη ατμόσφαιρα σου φέρνει κάτι από Christmas mood.



Βλέπεις ειδικά στην πρωτεύουσα και ειδικά στο κέντρο της πόλης σπάνια έως ποτέ βλέπουμε τέτοιες εικόνες και η χαρά μας είναι κάπως απερίγραπτη. Μια βόλτα αν κάνεις στη γειτονιά σου θα ξυπνήσει το παιδί μέσα σου και θα θέλεις κι εσύ να παίξεις χιονοπόλεμο ή να φτιάξεις έναν χιονάνθρωπο.



Όσο διαβάζεις μπορείς και να παρακολουθείς τα βίντεο που έχουν ανεβάσει οι celebs, αλλά και να δεις όσες φωτό βρήκαμε στη gallery που ακολουθεί.