Θυμάσαι το κορίτσι του Leonardo Di Caprio; Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Θυμάσαι το κορίτσι του Leonardo Di Caprio; Η μεγάλη αλλαγή που έκανε

Η μεγάλη αλλαγή της αγαπημένης του Leonardo Di Caprio.

Οι φήμες θέλουν τη σχέση του Leonardo DiCaprio, με το 23χρονο μοντέλο και ηθοποιό Camila Morrone να περνάει κρίση, μιας και ο Leo είναι μακριά από την αγαπημένη του για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Έλα όμως που αυτή η σχέση του χολιγουντιανού γόη, όχι μόνο είναι η μακροβιότερη αλλά και η πιο δυνατή. Το ζευγάρι πέρασε μαζί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Βοστόνη ενώ η Morrone έχει επιστρέψει στην Καλιφόρνια.

Η 23χρονη που δεν είναι έγκυος όπως την ήθελαν τα tabloids μέσα στο καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνισή της. Πάντως, η σχέση φάνηκε να σοβαρεύει στην κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στα περσινά βραβεία Όσκαρ. Ο Leonardo DiCaprio και η σύντροφός του Camila Morrone έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Oscars και υπάρχει μάλιστα και βίντεο, που δείχνει τη νεαρή καλλονή να κάθεται ανάμεσα στον Leo και τον Brad, στην πρώτη σειρά στο Dolby Theatre στη διάρκεια της τελετής.



Η καστανή με τον ξεχωριστό χαρακτήρα και το έντονο ταπεραμέντο, πράγματα που έχουν κερδίσει και τον 46χρονο DiCaprio, αποφάσισε να αφήσει αφέλειες και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Δες τις φωτογραφίες από την αλλαγή της Morrone στην παρακάτω gallery.