Η star μας δείχνει την ουλή της μετά το χειρουργείο και τη χειροκροτούμε

Η star μας δείχνει την ουλή της μετά το χειρουργείο και τη χειροκροτούμε

Ένα «μπράβο» της αξίζει πραγματικά.

Η χρονιά που πέρασε μόνο εύκολη δεν ήταν για το γνωστό μοντέλο και συγγραφέα βιβλίου μαγειρικής. Μια απώλεια που δυσκολεύτηκε να ξεχάσει και δεν θα ξεχάσει ποτέ στιγμάτισε το 2020, κι ένα χειρουργείο το 2021 της θύμισε πως δεν θα μπορέσει ποτέ ξανά να κάνει άλλο παιδάκι.

Ήταν αρχές Οκτωβρίου όταν η 35χρονη star δημοσίευσε στο Instagram account της τις φωτογραφίες με τον γιο που έχασε, ούσα έγκυος για τρίτη φορά. Αρκετοί την κατέκριναν, όμως εκείνη απάντησε στους επικριτές της όπως ακριβώς έπρεπε. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να θρηνήσει την απώλεια του γιου της, και κανείς δεν είχε το δικαίωμα να την κρίνει γι’ αυτό.

Παρά τα αρνητικά σχόλια ωστόσο το κύμα συμπαράστασης στο διάσημο ζευγάρι ήταν μεγάλο. Λίγες ημέρες αργότερα η star «έσπασε τη σιωπή» της και μίλησε για την απώλεια που τη στιγμάτισε. Πριν από 12 ημέρες μάθαμε πως η star θα έκανε ακόμη ένα χειρουργείο.

Εκείνη η μέρα, και η εβδομάδα γενικότερα ήταν αρκετά δύσκολη για εκείνη και πονούσε ακόμη πιο πολύ γιατί ήταν η καταληκτική ημερομηνία στην οποία υπό άλλες συνθήκες θα γεννούσε τον γιο της, Jack. Ωστόσο, εκείνη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ενδομητρίωση.

Στις 3 Φεβρουαρίου είχε ανεβάσει ένα tweet στο οποίο έγραφε: «Έχω χειρουργική επέμβαση για ενδομητρίωση αύριο… αλλά η περίοδος που νιώθω αυτόν τον μήνα είναι ακριβώς σαν κλωτσιές του μωρού».

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά το χειρουργείο της, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η star ανέβασε μια φωτογραφία δείχνοντας μας την ουλή της μετά το χειρουργείο που έκανε. «Happy Valentine’s. Αγαπήστε το σώμα σας», έγραφε και εμείς απλά τη χειροκροτούμε που έχει το θάρρος να τσαλακώνεται και να μας δείχνει πως τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.