Chrissy Teigen:Το χειρουργείο & ο λόγος που πονά πιο πολύ για τον γιο που έχασε

Chrissy Teigen:Το χειρουργείο & ο λόγος που πονά πιο πολύ για τον γιο που έχασε

Η πιο δύσκολη μέρα για τη star.

Το 2020 ήταν αρκετά δύσκολο για την Chrissy Teigen, η οποία έχασε το παιδάκι στο οποίο ήταν έγκυος. Ήταν κάπου στα τέλη Σεπτέμβρη όταν η star ανέβασε τις πιο στενάχωρες φωτογραφίες στο Instagram account της, ανακοινώνοντας την απώλεια της με τον John Legend. Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την κατακρίνουν και να την κατηγορήσουν για τις φωτό εκείνες, όμως λίγες ημέρες αργότερα απάντησε όπως έπρεπε.

«Είμαστε σοκαρισμένοι και νιώθουμε αυτόν τον πόνο για τον οποίο μόνο έχεις ακούσει, και δεν έχεις νιώσει ποτέ στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε ποτέ να σταματήσουμε την αιμορραγία και να δώσουμε στο μωρό μας τα υγρά που χρειαζόταν, παρά τις πολλές σακούλες με αίμα. Απλά δεν ήταν αρκετό. Ποτέ δεν αποφασίζαμε τα ονόματα των παιδιών μας πριν αυτά γεννηθούν. Για κάποιον λόγο όμως, είχαμε ήδη αρχίσει να αποκαλούμε τον μικρούλη στην κοιλιά μου, Jack. Για πάντα λοιπόν θα είναι ο Jack για εμάς. Ο Jack δούλεψε πολύ σκληρά για να γίνει μέλος της οικογένειάς μας και θα είναι για πάντα.

Στον Jack μας λοιπόν - Συγγνώμη που αυτές τις λίγες πρώτες στιγμές της ζωής σου συνάντησες τόσες πολλές δυσκολίες, που δεν μπορέσαμε να σου δώσουμε το σπίτι που χρειαζόσουν για να επιβιώσεις. Θα σε αγαπάμε για πάντα. Σας ευχαριστούμε όλους για την θετική ενέργεια που μας στέλνατε, για τις σκέψεις και τις προσευχές. Νιώθουμε την αγάπη σας και πραγματικά σας εκτιμάμε.

Είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που έχουμε, για τα δύο υπέροχα μωρά μας, Luna και Miles, για τα απίθανα πράγματα που είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε. Δεν μπορεί όμως ο ήλιος να λάμπει κάθε μέρα. Αυτές τις σκοτεινές μέρες, θα πενθήσουμε, θα κλάψουμε. Θα αγκαλιαστουμε όμως και θα αγαπήσουμε ο ένας τον άλλον ακόμα περισσότερο και μαζί θα το ξεπεράσουμε», έγραφε τότε η Chrissy.

Και αν τότε πόνεσε για τον χαμό του γιου που έχασε, η εβδομάδα αυτή ήταν ακόμη πιο δύσκολη για εκείνη γιατί όπως αποκάλυψε ήταν η εβδομάδα που είχε τελική ημερομηνία για να γεννήσει το μωράκι της, τον μικρό Jack. Και αυτή η αποκάλυψη μας σόκαρε και μας συγκίνησε ακόμη περισσότερο. Σε ένα tweet που έκανε την Τετάρτη έγραψε: «Ο μικρός μου Jack θα είχε γεννηθεί αυτήν την εβδομάδα, οπότε είμαι λίγο κάπως. Αισθάνομαι πραγματικά κλωτσιές στην κοιλιά μου, αλλά δεν είναι στη φαντασία μου».

Στο ίδιο tweet η Chrissy αποκάλυψε ότι την Πέμπτη (εχθές δηλαδή) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ενδομητρίωσης. «Έχω χειρουργική επέμβαση για ενδομητρίωση αύριο… αλλά η περίοδος που νιώθω αυτόν τον μήνα είναι ακριβώς σαν κλωτσιές του μωρού», εξήγησε η Chrissy.



Ελπίζουμε σήμερα να είναι καλύτερα και το χειρουργείο της να πήγε ακόμη καλύτερα!