Η Rihanna ποζάρει topless και τα likes δεν σταματούν

Η Rihanna ποζάρει topless και τα likes δεν σταματούν

H φωτό της έριξε το Instagram.

Η Rihanna είναι ένα κορίτσι που δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει. Διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και μας δείχνει συχνά μέσα από το Instagram account της, στιγμές από την καθημερινότητά της. Δεν ανανεώνει πολύ συχνά το προφίλ της, όταν όμως το κάνει, απλά μας αφήνει άφωνες. Τους τελευταίους μήνες μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό είναι σε σχέση με τον rapper A$ap Rocky και είναι καλύτερα από ποτέ.

Μπορεί εχθές εδώ στην Ελλάδα να βιώσαμε για τα καλά τη «Μήδεια» που επισκέφθηκε τη χώρα μας και να ντυθήκαμε χοντρά για να βγούμε στο χιόνι, η -για ακόμη μερικές ημέρες- 32χρονη τραγουδίστρια όμως ανέβασε στο Instagram account της μια φωτό που σίγουρα μας άρεσε, αλλά μας έκανε να βάλουμε ακόμη μια ζακέτα.

Η Rihanna ανέβασε μια topless φωτογραφία της στο προφίλ της και πραγματικά μας έκανε να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί ο ορισμός «έριξε το Instagram» να ακούγεται βαρύς και ίσως υπερβολικός, ίσως όμως πρέπει να τον πάρουμε πολύ στα σοβαρά γιατί η 32χρονη ήταν απόλυτα sexy και εκρηκτική.

Φορώντας ένα μωβ σατέν σορτς και κρύβοντας το στήθος της με το χέρι της η Rihanna απλά μας θύμισε γιατί είναι διακαής πόθος πολλών αντρών. Η τραγουδίστρια πήγε το sexiness σε άλλο level και απλά πρέπει να τη δεις.

Μήπως τελικά θα έπρεπε να ανανεώνει πιο συχνά το Instagram account της;