Έκπληξη: Η Κourtney Kardashian επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον πιο απροσδόκητο τρόπο (photos)

Έκπληξη: Η Κourtney Kardashian επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον πιο απροσδόκητο τρόπο (photos)

Nα και κάτι που δεν περιμέναμε!

Eίναι μία από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, και μέλος της αναμφισβήτητα πιο διάσημης οικογένειας του πλανήτη. Προφανώς αναφερόμαστε σε κάποια από τις Kardashians, και συγκεκριμένα στη μεγαλύτερη αδερφή, Kourtney.

Η 41χρονη reality star, επιχειρηματίας και celebrity, υπήρξε ως γνωστόν ζευγάρι για πολλά χρόνια με τον Scott Disick, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τρία παιδιά. Παρά τον χωρισμό τους ωστόσο, οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις, ενώ οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν αρκετά συχνά μαζί.

Γεγονός που κατά καιρούς, έχει αναζωπυρώσει τις φήμες περί επανασύνδεσης, κάτι που κανένας από τους δύο δεν σχολίασε ποτέ.

Και τώρα, αφού ο Scott λίγα 24ωρα πριν επιβεβαίωσε τη σχέση του με την 19χρονη Amelia Hamlin, ήρθε η σειρά της Kourtney να… βροντοφωνάξει τον έρωτά της.

Ήταν κοινό μυστικό, ότι τον τελευταίο καιρό βγαίνει με τον Travis Barker ο οποίος είναι μουσικός, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τους είχαν δει σε ρομαντικά γεύματα. Η Kourtney ωστόσο τηρούσε σιγήν ιχθύος περιμένοντας μάλλον την κατάλληλη στιγμή.

Η οποία όπως όλα δείχνουν ήρθε, μιας και λίγες ώρες πριν, ανέβασε φωτογραφία-έκπληξη επιβεβαιώνοντας το ειδύλλιό της.

Δες λεπτομέρειες στην παρακάτω gallery: