Το δύσκολο βράδυ της Ιωάννας Μαλέσκου: «Ήμουν μόνη και αβοήθητη» (photos + video)

Το δύσκολο βράδυ της Ιωάννας Μαλέσκου: «Ήμουν μόνη και αβοήθητη» (photos + video)

Η χθεσινή ημέρα και νύχτα ήταν αρκετά δύσκολη για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Μήδεια, το καιρικό φαινόμενο που γέμισε χιόνι την Αττική και μεγάλο μέρος της χώρας μας, έκανε τον κόσμο να βγει από το σπίτι του και να παίξει ανέμελα, ξεχνώντας τον covid19.

Πέρα από την χαρά με το παιχνίδι στο χιόνι, υπήρξαν άνθρωποι που από την κακοκαιρία, έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση για πολλές ώρες, ειδικά στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Ανάμεσα σε εκείνους που έμειναν χωρίς ρεύμα και ζεστασιά για πολλές ώρες, ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια του Love It, από νωρίς το πρωί χθες (16-2-2021) είχε ενημερώσει τους fans της στο Instagram πως είναι αποκλεισμένη στα Μελίσσια, με το χιόνι να έχει κλείσει μέχρι και την πόρτα του σπιτιού της.

Η Ιωάννα, μετακόμισε φέτος στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια διαμονής στην Κρήτη όπου παρουσίαζε καθημερινή εκπομπή. Στο live που είχε κάνει με τη Δέσποινα Καμπούρη, η παρουσιάστρια είχε τονίσει πως μετάβαση από την Κρήτη στην Αθήνα, το καλοκαίρι του 2020, της δημιούργησε αγωνία. Στην αρχή έχασε τα πατήματά της, αλλά πλέον νιώθει πως αρχίζει να χαλαρώνει και να έρχεται σε μία ισορροπία.



Μέσα στο βράδυ, η Μαλέσκου ενημέρωνε με stories τους fans της για την ηλεκτροδότηση και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε επί σειρά ωρών, ενώ αργά μέσα στη νύχτα, το ρεύμα ήρθε και κατάφερε να ζεστάνει και το σκυλάκι της, τη μικρή Μπαλού.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της η Ιωάννα, αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές της και το πώς έφτασε τελικά σε ξονοδοχείο.

Δες τα stories παρακάτω