Η έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου στον αγαπημένο της Φίλιππο

Η έκπληξη της Κατερίνας Καινούργιου στον αγαπημένο της Φίλιππο

Κι όμως αυτό έγινε από την Κατερίνα.

Η χθεσινή μέρα στη Αθήνα δεν ήταν σαν όλες τις άλλες. Η έντονη χιονόπτωση έκανε την πρωτεύουσα να μοιάζει με κάποιο χιονισμένο θέρετρο με σαλέ και πέτρινα σπιτάκια και ήταν η πιο κατάλληλη ευκαιρία για να μείνουμε είτε μέσα στο σπίτι και να απολαύσουμε τις στιγμές δίπλα στο τζάκι με αγαπημένους μας ανθρώπους, είτε να βγούμε στη γειτονιά και να απολαύσουμε το χιόνι που έπεφτε και που σίγουρα θα κάνουμε χρόνια να δούμε ξανά στο κέντρο της πόλης.

Η μέρα αυτή λοιπόν ευνοούσε ιδιαίτερα το λεγόμενο cocooning, το χουχούλιασμα και τις αγκαλιές. Το ιδανικό σκηνικό λοιπόν θα είχε φαγητό από τα χεράκια σου, ένα γλυκό και ζεστό κρασί για να ζεσταθείς.

Και δεν ξέρουμε αν η Κατερίνα Καινούργιου είχε ζεστό κρασί και γλυκό, φαγητό από τα χεράκια της είχε σίγουρα και μας το έδειξε και μέσα από story στο Instagram account της. Η παρουσιάστρια κράτησε την πιο όμορφη έκπληξη για τον σύντροφό της το βράδυ της Τρίτης και του μαγείρεψε υπέροχα και νοστιμότατα ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα.

Το γεγονός πως η Κατερίνα δεν ανεβάζει στιγμιότυπα από την κουζίνα της, αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξέρει ή δεν μαγειρεύει. Και αυτό μας το απέδειξε εχθές ανεβάζοντας σε story τα λαχταριστά μακαρόνια που έφτιαξε στον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μάλιστα η Κατερίνα ήξερε μάλλον πως πολλοί θα τη «δίκαζαν», γι’ αυτό και για τους άπιστους έγραψε πάνω στο story της «Κι όμως... εγώ τα έφτιαξα».

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.