Η δύσκολη μάχη της ηθοποιού με τον κορονοϊό: Όσα αποκάλυψε για την υγεία της

Η δύσκολη μάχη της ηθοποιού με τον κορονοϊό: Όσα αποκάλυψε για την υγεία της

Οι δυσάρεστες συνέπειες του covid στο σώμα της

Ο κορονοϊός μετράει πια έναν χρόνο στη ζωή μας και τίποτα δεν φαίνεται να είναι πια ίδιο με παλιά. Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει και πλέον είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθούμε άλλα μέτρα και tips για να προστατέψουμε την υγεία μας αλλά και τους γύρω μας. Σε λιγότερο από έναν μήνα μάλιστα συμπληρώνουμε κι έναν χρόνο που βρισκόμαστε υπό περιορισμούς.

Αρκετοί celebrities μάλιστα είναι αυτοί που νόσησαν με κορονοϊό τη χρονιά που πέρασε. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μάθαμε για πολλούς αγαπημένους μας ηθοποιούς ή και τραγουδιστές που δεν γλίτωσαν από τον νέο ιό, οι οποίοι όμως το πέρασαν άλλοι με ελαφρά συμπτώματα, άλλοι με λίγο πιο βαριά.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η διάσημη ηθοποιός στην οποία αναφερόμαστε στον τίτλο του κειμένου αυτού. Η 48χρονη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη για την υγεία της και συγκλόνισε πραγματικά με όσα είπε. Η ηθοποιός έγραψε ένα άρθρο στο website της για τα συμπτώματα που είχε και τη μάχη που έδωσε με τον ιό.

«Διαγνώστηκα με Covid-19 στις αρχές της περασμένης χρονιάς και με άφησε με λίγη κόπωση και ομίχλη εγκεφάλου», εξομολογήθηκε. «Τον Ιανουάριο, είχα κάνει κάποιες εξετάσεις που έδειξαν πραγματικά υψηλά επίπεδα φλεγμονής στο σώμα μου. Απευθύνθηκα λοιπόν σε έναν από τους πιο έξυπνους εμπειρογνώμονες που γνωρίζω σε αυτόν τον χώρο, τον ιατρό λειτουργικής ιατρικής Dr. Will Cole. Αφού είδε όλες τις εργαστηριακές μου εξετάσεις, εξήγησε ότι αυτή ήταν μια περίπτωση όπου ο δρόμος προς τη θεραπεία θα ήταν μακρύτερος από το συνηθισμένο».

Στη συνέχεια, η 48χρονη εξήγησε ότι για να ανταπεξέλθει με την κατάσταση, εφάρμοσε μια νέα διατροφή για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων. «Έτσι μαγειρεύω πολύ, και μερικά από αυτά είναι πραγματικά νόστιμα. Ό, τι κάνω με κάνει να αισθάνομαι καλά, σαν δώρο στο σώμα μου. Έχω ενέργεια, εργάζομαι τα πρωινά και κάνω σάουνα υπέρυθρης ακτινοβολίας όσο συχνά μπορώ, όλα σε υπηρεσία θεραπείας.

Ένα δευτερεύον όφελος είναι το δέρμα μου, το οποίο με κάνει ευτυχισμένη - και με κάνει να θέλω να διπλασιάσω ακόμη περισσότερο τη φροντίδα του δέρματος. Ας κάνουμε το 2021 το έτος που δεν θα χρειαζόμαστε ποτέ μακιγιάζ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δες στη gallery ποια είναι η ηθοποιός που αποκάλυψε τη μάχη της με τον κορονοϊό.