Survivor: Ένταση στην κόκκινη ομάδα μετά την κίνηση του Κώστα

Survivor: Ένταση στην κόκκινη ομάδα μετά την κίνηση του Κώστα

Ξεκίνησαν οι καυγάδες και σε αυτή την ομάδα.

Μετά από πέντε νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας του Survivor, η κόκκινη ομάδα ξέχασε πώς είναι να μπαίνεις στη διαδικασία ψηφοφορίας και πόση αναστάτωση μπορεί αυτό να προκαλέσει. Στο χθεσινό αγώνισμα οι κόκκινοι παίκτες έχασαν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια δοκιμασία ατομικής ασυλίας στην οποία κέρδισε το περιδέραιο ο Κόρο. Και κάπου εκεί ξεκίνησαν οι εντάσεις.

Ήδη από εχθές ακούσαμε τον Κόρο να λέει πως τον προσέγγισαν για να μάθουν ποιον θα ψηφίσει και για να «κατευθύνουν» ουσιαστικά τη ψήφο του, ωστόσο σήμερα καταλάβαμε σε ποιον αναφερόταν.



Ο Κώστας, γνωστός στα social media και ως… ζαχαροπλάστης, φαίνεται πως ξεκίνησε τα… παραστρατήματα και οι εξελίξεις δεν είναι καθόλου ευχάριστες. Το σημερινό επεισόδιο ξεκίνησε με μια συζήτηση της κόκκινης ομάδας, με πρωταγωνιστή ποιον άλλον, τον Τριαντάφυλλο.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο Κώστας προσπάθησε να αλλάξει γνώμη στον Κόρο με σκοπό να κατευθύνει τη ψήφο του προς το μέρος του… Ντάφι, αυτό όμως όπως είδες δεν πέτυχε. Η κουβέντα τους φαίνεται πως εξελίχθηκε με αφορμή τα αγωνιστικά προσόντα του Τριαντάφυλλου και του Κώστα. Ο Τριαντάφυλλος έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά του και όπως τόνισε αυτή του η κίνηση ήταν απαράδεκτη και ανόητη.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.