Διαζύγιο Kardashian- West: Η μεγάλη απόφαση της Kim

Διαζύγιο Kardashian- West: Η μεγάλη απόφαση της Kim

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής...

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε επίσημη ανακοίνωση αλλά είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το διαζύγιο της Kim και του Kanye, βρίσκεται στην τελική ευθεία! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο τους μένουν εδώ και καιρό χωριστά, παρόλο που ο Kanye επέστρεψε στην California, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του διάσημου μουσικού, αναφέρουν ότι ο West δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση καθώς ο χωρισμός του έχει κοστίσει. «Ξέρει ότι ο γάμος του έχει τελειώσει και ξέρει επίσης ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό», υποστηρίζει φίλος του.

Από την άλλη η Kim φαίνεται να περνάει αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα ενώ και γι’ αυτή η εργασιοθεραπεία φαίνεται να έχει αποδώσει. Όσον αφορά στα παιδιά, τους North, Saint, Chicago και Psalm, η reality star δεν έχει κανένα σκοπό να τα απομακρύνει από τον πατέρα τους, και ήδη ο Kanye τα βλέπει όποτε πραγματικά θέλει και μπορεί. Πάντως οι συναντήσεις γίνονται εκτός σπιτιού.

Κάτι ακόμα αρκετά ευχάριστο, είναι ότι η Kim δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει τον πατέρα των παιδιών της από τη ζωή της, μιας και πάντα θα νοιάζεται γι’ αυτόν. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν βιάζεται να κάνει ανακοινώσεις σχετικές με το διαζύγιο.

Διάβασε περισσότερα στην gallery που ακολουθεί: