Άγριες Μέλισσες: Δρόσω-Ασημίνα τσακώθηκαν και το Twitter μοιράστηκε στα δύο

Άγριες Μέλισσες: Δρόσω-Ασημίνα τσακώθηκαν και το Twitter μοιράστηκε στα δύο

Το χθεσινό επεισόδιο είχε αποκαλύψεις και λίγο... ξύλο.

Αν είσαι φαν των Άγριων Μελισσών το σίγουρο είναι πως θα περίμενες το χθεσινό επεισόδιο με αγωνία. Όπως είχαμε ήδη δει από το βράδυ της Τρίτης η Ασημίνα μαθαίνει από τον Μπάμπη για τη σχέση Δρόσως-Κωνσταντή και στο Σταμιρέικο επικρατεί ο κακός χαμός. Φυσικά όμως ο τσακωμός Ασημίνας-Δρόσως δεν ήταν ο μόνος που είδαμε εχθές.

Η Ασημίνα στον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας λέει στον Νικηφόρο για τη σχέση της αδερφής της με τον Κωνσταντή κι εκείνος γίνεται πυρ και μανία. Αν λοιπόν δεν χόρτασες με τον έναν καυγά λίγα λεπτά αργότερα βλέπουμε και τους δυο αδερφούς να τσακώνονται λέγοντας σκληρά λόγια ο ένας στον άλλο.

Το Twitter είχε ηχηρή παρουσία στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, και όσο και αν μας λυπεί η κατάσταση στην οποία έχει φτάσει η σχέση Δρόσως-Ασημίνας, και όσο και αν συμμεριζόμαστε την ελπίδα της Ελένης να τις δει ξανά ενωμένες όπως παλιά, δεν γινόταν να μη διαλέξουμε στρατόπεδο.

Η σχέση των δύο αδερφών έχει πληγεί ανεπανόρθωτα μετά την κίνηση της Δρόσως να πλαγιάσει με τον άνδρα της αδερφής της, όμως πλήρωσε για το λάθος της και θα λέγαμε πως αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό. Η Ασημίνα από την άλλη εξακολουθεί να δίνει άλλοθι στον άντρα που αγάπησε και δεν δίνει καμία ευκαιρία στην αδερφή της να την πλησιάσει.



Όσο ο καιρός προχωρά μάλιστα οι σχέσεις τους γίνονται ακόμη χειρότερες. Τώρα ειδικά που η Ασημίνα έμαθε για τη σχέση της αδερφής της με τον κουνιάδο της έγινε πυρ και μανία και την κατηγορεί για συνομωσίες. Το Twitter όπως αντιλαμβάνεσαι δεν γινόταν να μην πάρει θέση σε αυτή τη μάχη, και όπως πολύ σωστά φαντάζεσαι χωρίστηκαν στα δύο. Team Ασημίνα και team Δρόσω σχολίαζαν εχθές το βράδυ στην πλατφόρμα και δεν ξέρουμε αν τελικά έχουμε νικητή.

Οι καυγάδες βέβαια δεν έμειναν εκεί και στη συνέχεια είδαμε Νικηφόρο-Κωνσταντή να τσακώνονται, αφού πρώτα ο Νικηφόρος είχε θίξει και προσβάλει ανεπανόρθωτα τη Δρόσω με την οποία είχε κάνει κάτι στο παρελθόν. Εδώ δεν είχαμε στρατόπεδα στο Twitter.

Ο νικητής ήταν μόνο ένας και αυτός ήταν ο Κωνσταντής. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλα τα tweets που ξεχωρίσαμε, και το βράδυ τη συνέχεια του καυγά.