Το μοντέλο μας δείχνει την κόρη της πρώτη φορά 3 χρόνια μετά τη γέννηση της

Το μοντέλο μας δείχνει την κόρη της πρώτη φορά 3 χρόνια μετά τη γέννηση της

Σε μια σπάνια και πολύ όμορφη φωτογραφία.

Το γνωστό μοντέλο και σύζυγος διάσημου τραγουδιστή έγινε μανούλα για πρώτη φορά το 2016, όταν και έφερε στον κόσμο την πρώτη της κόρη, Dusty Rose. Δύο χρόνια περίπου μετά το supermodel έγινε μαμά για δεύτερη φορά φέρνοντας στον κόσμο ακόμη ένα κοριτσάκι, τη Geo Grace.

H 32χρονη είναι από τους celebs αυτούς που μας δείχνει πολύ σπάνια τα παιδιά της, έως και ποτέ θα λέγαμε. Οι φωτό που βλέπαμε κάθε τόσο στο Instagram account της περιλάμβανε μέλη των κοριτσιών, αλλά ποτέ ξεκάθαρα τα προσωπάκια τους. Γι’ αυτό όπως καταλαβαίνεις η στιγμή αυτή που βλέπουμε την μικρότερη κόρη της στα social media είναι άκρως σημαντική.

Το 32χρονο μοντέλο δημοσίευσε μια γλυκιά selfie της μαζί με την τρίχρονη κόρη της, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Adam Levine, και έγραφε τη φωτογραφία, «η κολλητή μου έγινε 3.» Η φωτογραφία είχε ένα διασκεδαστικό φίλτρο που έδειχνε μαμά και κόρη με αυτιά ξωτικού. Η Geo γιόρτασε τα γενέθλιά της στις 15 Φεβρουαρίου, οπότε λες τις δημόσιες ευχές αυτές λιγάκι καθυστερημένες.

O Adam Levine και η Behati Prinsloo δεν μοιράζονται συχνά φωτογραφίες των παιδιών τους ακόμη πιο σπάνια μας δείχνουν τα πρόσωπά τους. Αυτή η φωτογραφία της Behati είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπουμε το προσωπάκι της Geo Grace κι ένα είναι το σχόλιο που θέλουμε να κάνουμε. Η τρίχρονη είναι ίδια, εντελώς ίδια για την ακρίβεια, με τη μαμά της Behati Prinsloo.

Τον περασμένο Μάρτιο, το άλλο παιδί τους, η Dusty Rose, δημοσίευσε κατά λάθος μια φωτογραφία στον λογαριασμό της μαμάς της κάτι που έκανε τους θαυμαστές της να πιστεύουν ότι ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδάκι.

Δες στη gallery παρακάτω τη φωτό της Behati με την κόρη της Geo Grace.