Η ηθοποιός έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της αλλά ο πρώην δεν συμφώνησε

Η ηθοποιός έκανε ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της αλλά ο πρώην δεν συμφώνησε

Tι συμβαίνει όταν ο πρώην σου αποφασίζει να σχολιάσει τη φωτογραφία με τον νυν σου.

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της.

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον καλό της τα τελευταία πέντε χρόνια και στην ασπρόμαυρη πόζα, το ζευγάρι φιλιέται πάνω από τις προστατευτικές μάσκες του με εκείνη να γράφει:

«Χαρούμενα πέντε χρόνια με τον πιο περίεργο τύπο που γνωρίζω. Δεν θυμάμαι ούτε λεπτό από τη ζωή μου πριν έρθεις, πόσο βαρετή ζωή πρέπει να ήταν, σε αγαπώ».

Μιλάμε για την Kaley Cuoco που αγαπήσαμε από τη σειρά Big Bang Theory, η οποία όμως, υπήρξε ζευγάρι με τον συμπρωταγωνιστή της Johnny Galecki για δύο ολόκληρα χρόνια. Οι δύο πρώην είναι φίλοι πια αλλά ο Johnny μάλλον δεν πήρε καλά το σχόλιο περί βαρετής ζωής.
Έτσι αποφάσισε να αφήσει το σχόλιό του κάτω από την φωτογραφία για να πάρει μια επίσης μονολεκτική απάντηση από την πρώην του.



Cuoco και Galecki ήταν μαζί από το 2007 ως το 2009 αλλά δεν βγήκαν ποτέ μαζί έξω για να προστατέψουν κυρίως τη σειρά στην οποία έπαιζαν μαζί. Οι δύο τους είναι πια πολύ καλοί φίλοι.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι πως πήρε όλο αυτό το αστείο ο Karl Cook, γιος του πολυεκατομμυριούχου Scott Cook. Cuoco και Cook αρραβωνιάστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν το 2018.
Προηγουμένως η ηθοποιός ήταν παντρεμένη από το 2013 ως το 2016 με τον τενίστα Ryan Sweeting.