H Courteney Cox παίζει το γνωστό τραγούδι από τα «Φιλαράκια» στο πιάνο

Sabine Camhi
H Courteney Cox παίζει το γνωστό τραγούδι από τα «Φιλαράκια» στο πιάνο

Τώρα ανυπομονούμε για το reunion ακόμα περισσότερο!

Η Courteney Cox θέλησε να επιδείξει τις μουσικές της δεξιότητες χθες.

Την Τετάρτη, η ηθοποιός, 56 χρονών, κοινοποίησε ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο παίζει το τραγούδι «I’ll Be There For You» από τους The Rembrandts, δηλαδή το τραγούδι τίτλων της σειράς «Tα Φιλαράκια», στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Στο βίντεο, η Cox παίζει πιάνο ενώ ο μουσικός Joel Taylor τη συνοδεύει στην κιθάρα. Σε ένα σημείο, η διάσημη ηθοποιός στρέφεται προς τη κάμερα για να κάνει τα χειροκροτήματα του κομματιού.

«Πώς τα πήγα;» έγραψε στη λεζάντα και πρόσθεσε: «Ενημερώστε με για το τι πρέπει να μάθω παρακάτω».


https://www.instagram.com/p/CLaAuzvDXH-

Στα σχόλια, οι ακόλουθοι της Cox την επαινούσαν, με μία να γράφει «Τόσο υπέροχο court!» Μια άλλη θαυμάστρια σχολίασε, «αυτό είναι φανταστικό, είσαι αξιολάτρευτη», ενώ ο David Beckham έγραψε «OMG OMG».

Η ερμηνεία της Cox κέρδισε ακόμη και την έγκριση του επίσημου λογαριασμού στο Instagram της σειράς «Φιλαράκια», που άφησε παλαμάκια στα σχόλια.

Υπενθυμίζεται ότι η Courteney Cox υποδύθηκε την Monica Geller στην επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» από το 1994 έως το 2004. Η ηθοποιός και οι συμπρωταγωνιστές της - Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer και Matt LeBlanc – αναμένεται να εμφανιστούν στο πολυαναμενόμενο reunion της σειράς στο HBO Max, το οποίο καθυστέρησε την πρεμιέρα του τον Μαΐου λόγω της πανδημίας της COVID -19.

Τον Ιανουάριο, η Kudrow, 57, αποκάλυψε πως θα αρχίσουν τα γυρίσματα για το πρότζεκτ, στις «αρχές της άνοιξης». Όσο για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από την ειδική αυτή επανένωση της παρέας, η star δήλωσε πως «δεν είναι reboot. Δεν είναι ένα σενάριο, δεν θα επαναλάβουμε τους ίδιους ρόλους. Δεν θα είμαι η Φοίβη».