Η λεπτομέρεια στο χέρι του Kanye ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση του με την Kim

Η λεπτομέρεια στο χέρι του Kanye ανατρέπει όσα γνωρίζαμε για τη σχέση του με την Kim

Mήπως είναι αυτό το θαύμα που περιμένει;

Πριν από ενάμιση μήνα κυκλοφόρησε η είδηση για την Kim Kardashian και τον Kanye West που σόκαρε τον πλανήτη. Το πιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει και πλέον το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού. Κι ενώ για αρκετούς μήνες πιστεύαμε πως όσα συνέβησαν το καλοκαίρι που πέρασε ήταν απλά φήμες, η είδηση του διαζυγίου τους μας επιβεβαίωσε πως οι δυο τους δεν περνούν καλά μαζί πια.

Και μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχουμε επίσημη ανακοίνωση αλλά είναι πλέον κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι το διαζύγιο της Kim και του Kanye, βρίσκεται στην τελική του ευθεία. Άνθρωποι από το περιβάλλον του διάσημου μουσικού, αναφέρουν ότι ο Kanye West δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση καθώς ο χωρισμός του έχει κοστίσει. «Ξέρει ότι ο γάμος του έχει τελειώσει και ξέρει επίσης ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι γι’ αυτό», υποστηρίζει φίλος του.

Πηγή αναφέρει πως ο Kanye ελπίζει σε ένα θαύμα για τη σχέση του με την Kim και ίσως να έχουμε την απόδειξη που τα ανατρέπει όλα. Ενώ λοιπόν βρίσκεται μια ανάσα από το διαζύγιο με τη σύζυγό του Kim Kardashian, ο Kanye West απαθανατίστηκε να φορά ακόμα τη βέρα του σε νέες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο Malibu την Τετάρτη.


https://www.instagram.com/p/CLcL059JNbx

Ο 43χρονος, ήταν ντυμένος με λευκά ρούχα και κουβαλούσε το τηλέφωνό του. Η γαμήλια βέρα του είναι ορατή στο αριστερό του χέρι στις φωτογραφίες. Εμείς πάντως αυτό το βρίσκουμε σημαντική λεπτομέρεια για την εξέλιξη της σχέσης τους και ίσως σημαίνει πολλά. Δεν ξέρουμε κατά πόσο η Kim θα άλλαζε την απόφασή της, όσον αφορά στο διαζύγιο, ο Kanye όμως θα έδινε το 100% για να το καταφέρει.

Κι ενώ ο Kanye West εξακολουθεί να φορά τη βέρα του η Kim που απαθανατίστηκε μερικές μέρες νωρίτερα στο Calabasas την είχε βγάλει από το χέρι της. Υπάρχει άραγε γυρισμός για το διάσημο ζευγάρι;