Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής δίνει Οσκαρική ερμηνεία & το Twitter τον αποθεώνει

Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής δίνει Οσκαρική ερμηνεία & το Twitter τον αποθεώνει

Δεν γίνεται να μην είδες το χθεσινό επεισόδιο.

Ακόμη μια εβδομάδα με Άγριες Μέλισσες ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ και αν μπορούμε κάτι να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα και σιγουριά είναι πως το επεισόδιο της Πέμπτης ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα. Βέβαια αν κρίνουμε από τη συνέχεια αυτό μάλλον θα το πούμε πολλές φορές ακόμη και για άλλα επεισόδια. Όμως αλήθεια δεν μπορούμε να μην δώσουμε ένα βραβείο στον Γιάννη Κουκουράκη.

Ο Κωνσταντής έκανε εχθές την καλύτερη ερμηνεία της ζωής του. Μια κατηγορία μόνος του είναι αυτός ο άνθρωπος, και αν υπήρχαν βραβεία Όσκαρ στην Ελλάδα θα του τα είχαμε δώσει όλα χθες χωρίς δεύτερη σκέψη. Το χθεσινό επεισόδιο κανονικά θα έπρεπε να λέγεται «Κωνσταντής Σεβαστός» γιατί το πήρε όλο πάνω του και απλά μας έκανε να τον αποθεώσουμε.

Στεναχωρηθήκαμε μαζί του, όταν μιλούσε στον Μελέτη για τη Δρόσω του, γελάσαμε όταν έδωσε το απόλυτο show στο καφενείο, τον παραδεχτήκαμε όταν μίλησε στον Μιλτιάδη και στη Βιολέττα, και τον αγαπήσαμε ακόμη πιο πολύ όταν μπροστά σε όλου είπε πως αγαπάει τη Δρόσω και δεν μπορεί να την έχει.



Μια ακόμη εκπληκτική ερμηνεία έκανε όταν αποκάλυψε στο σπίτι της Ελένης τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη και πως πίσω από αυτή βρίσκεται ο Δούκας. Μπορεί να είχε πιεί υπέρ του δέοντος, όμως τελικά φαίνεται να είναι αλήθεια αυτό που λένε πως οι μεθυσμένοι λένε πάντα αλήθειες. Ο Κωνσταντή τις είπε όλες τις αλήθειες του και το Twitter δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει.



Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ο φίλος/αδερφός/σύντροφος που όλες θα θέλαμε να έχουμε και εχθές με το υποκριτικό του ταλέντο μας απέδειξε πόσο υπέροχος και ικανός είναι σε αυτό που κάνει.



Μην χρονοτριβείς, πάτησε το play στα βίντεο και δες όλα τα tweets στα οποία αποθεώθηκε όλο το βράδυ.