MasterChef 5: To reality μαγειρικής γέμισε σωσίες

MasterChef 5: To reality μαγειρικής γέμισε σωσίες

Ποιοι είναι οι σωσίες των παικτών;

Το MasterChef 5 έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιοι παίκτες για τις μαγειρικές τους ικανότητες. Μάλιστα ο νικητής του περσινού MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης προέβλεψε και την τελική πεντάδα. Το reality μαγειρικής είναι ένα από τα αγαπημένα μας προγράμματα και δεν σου κρύβουμε πως κάθε βράδυ αμφιταλαντευόμαστε για το ποιο reality θα παρακολουθήσουμε.

Οι σεφ Κουτσόπουλος, Κοντιζάς και Ιωαννίδης δίνουν πάντα τον καλύτερο τους εαυτό, και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που το masterchef είναι στα «must» της βραδινής μας «διασκέδασης».

Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και λίγο MasterChef, θα έχεις δει κι εσύ σίγουρα πως υπάρχουν κάποιοι σωσίες στο φετινό reality. Κάποιοι παίκτες μοιάζουν πολύ με κάποιους άλλους ανθρώπους και αλήθεια αν τους δεις θα εκπλαγείς κι εσύ. Η συντακτική ομάδα της Φωλιάς των ΚουΚου έφτιαξε ένα βίντεο με τις ομοιότητες των παικτών και πραγματικά είναι τρομερό το πόσο πολύ μοιάζουν μεταξύ τους.

Αν θυμάσαι από τις οντισιόν ακόμα βρέθηκε παίκτης ο οποίος μοιάζει απίστευτα στον chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Δηλαδή τους έβλεπες ξανά και ξανά και πίστευες ξεκάθαρα πως είναι χαμένος αδερφός του. Με αφορμή τον Τεό λοιπόν που έμοιαζε πολύ στον Λεό (aka Κουτσόπουλος) βρήκαμε κι άλλους παίκτες με σωσίες.



Ανάμεσα σε αυτούς ο Ιωάννης, ο Διονύσης ο οποίος εν τέλει βρέθηκε με δύο σωσίες, ο Παναγιώτης, ο Στέφανος και ο Αντώνης.

Δες τους σωσίες τους στo βίντεο που ακολουθεί.