Κάτια Ταραμπανκό: Η νικήτρια του GNTM έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της

Κάτια Ταραμπανκό: Η νικήτρια του GNTM έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της

Κι έχουμε ενθουσιαστεί πολύ.

Η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν ένας από τους λόγους που ξεκινήσαμε να βλέπουμε το φετινό Survivor. Πολύ δυνατή παίκτρια, έφερνε πάντα νίκες στην ομάδα της και μας άρεσε πολύ η ανταγωνιστικότητά της. Δυστυχώς όμως, ένα πρόβλημα με την υγεία της και αφού ήδη είχε διακομιστεί δύο φορές στο νοσοκομείο, δεν της επέστρεψε να συνεχίσει στο reality επιβίωσης.

Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model επέστρεψε στην Ελλάδα, αδυνατισμένη (όχι πως δεν είχε ήδη τέλειο σώμα) και μαυρισμένη και έτοιμη για νέες περιπέτειες. Τη βλέπουμε συχνά να ανανεώνει το Instagram account της και μέσα από αυτό μαθαίνουμε όλες τις νέες εξελίξεις που αφορούν την επαγγελματική της ζωή.

Μέχρι στιγμής την είδαμε να κάνει αρκετές φωτογραφίσεις, πάντα ούσα κούκλα και υπερκαλλονή, όμως μας επεφύλασσε μια έκπληξη. Μια έκπληξη που την είδαμε μέσα από το Instagram account της χθες το βράδυ. Η Κάτια Ταραμπάνκο όπως όλα δείχνουν θα πρωταγωνιστήσει στο καινούργιο video clip που ετοιμάζει για το τραγούδι του, ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος.

Η Κάτια ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο account της σε μορφή story και όπως μπορείς να διακρίνεις είναι απλά μια κούκλα. Βέβαια να σου θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε σε videoclip την Κάτια Ταραμπάνκο, αφού στο παρελθόν και πριν πάει στο Greece’s Next Top Model είχε πρωταγωνιστήσει στο video clip του Χρήστου Χολίδη «Ποιος σε κρατάει».



Δες το story παρακάτω.