Η star εγκαταλείπει το Hollywood και ο λόγος είναι σοβαρός (photos)

Η star εγκαταλείπει το Hollywood και ο λόγος είναι σοβαρός (photos)

Μία πράξη που δεν βλέπουμε συχνά από διάσημες κυρίες. 

Έχει υπάρξει μία από τις πιο διάσημες και εντυπωσιακές ηθοποιούς του Hollywood. Οι σχέσεις της γίνονταν πάντα πρωτοσέλιδο, οι δουλειές της τεράστιες επιτυχίες και οι θαυμαστές της ήταν αμέτρητοι.

Κι όμως, η γυναίκα αυτή αποφάσισε εδώ και κάποια χρόνια να απέχει από γυρίσματα και λοιπές… χολιγουντιανές υποχρεώσεις για να επικεντρωθεί στην οικογένειά της. Μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2019, έγινε και για πρώτη φορά μητέρα, καθώς καλωσόρισε στον κόσμο την 13 μηνών σήμερα Raddix.

Και εκεί που περιμέναμε ότι ήρθε πια το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει το… comeback της, εκείνη φαίνεται πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει!

«Η μητρότητα και η οικογένεια είναι τόσο σημαντικά για μένα, που νιώθω πιο ευτυχισμένη και πλήρης από ποτέ. Περίμενα πολλά χρόνια ώστε να μην έχω καμία άλλη υποχρέωση και να μπορέσω να αφιερωθώ 100%», είπε σε συνέντευξή της στην ραδιοφωνική εκπομπή «Quarantined With Bruce.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα λείπω ολόκληρες μέρες από το σπίτι για γυρίσματα και δεν θα βλέπω το παιδί μου», συνέχισε.

Ποια είναι όμως η διάσημη ηθοποιός; Δες την παρακάτω gallery: