Σοφία Πανάγου: Η σπάνια ανάρτηση με την 11χρονη κόρη της (pics)

Σοφία Πανάγου: Η σπάνια ανάρτηση με την 11χρονη κόρη της (pics)

Η Σοφία Πανάγου με αφορμή την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών δημοσίευσε στιγμιότυπα με την κόρη της στο Instagram.

Τη γνωρίσαμε σαν "Ναταλίτσα" στο "50-50" και την απολαύσαμε ακόμη περισσότερο μέσα από τον ρόλο της Όλγας στο "Σόι σου". Όσοι δε είστε θεατρόφιλοι σίγουρα θα την έχετε δει στις τελευταίες θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχε "Κοινή ησυχία", "Θείος Βάνιας" ή θα την απολαύσατε μέσα από την έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Βελισσαρίδη, "True Lies".


https://www.instagram.com/p/CKTT0vTheWc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όλο αυτό το διάστημα της λείπει το θέατρο πολύ, όμως έχει χρόνο και τον αφιερώνει στην υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει και που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχει διαφυλάξει την οικογενειακή της ευτυχία, ενώ δεν έχει δημοσιεύσει πολλές φορές φωτογραφίες ή βίντεο στα social media της αξιολάτρευτη κόρη της που πια είναι 11 ετών.

«Οι προτεραιότητες μου έχουν αλλάξει. Τα κριτήρια μου για τη δουλειά μου δεν έχουν να κάνουν τόσο με την προσωπική μου εξέλιξη. Πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια μου και το παιδί μου. Δεν θέλω να με στερηθεί, ούτε εγώ να χάσω μοναδικές στιγμές από τη ζωή του. Η ψυχική του υγεία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία δουλεία», είχε πει στο περιοδικό Τηλέραμα στο παρελθόν η ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr