Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Πηγές κοντά στη reality star είπαν αποκλειστικά στην E! News γιατί αποφάσισε να χωρίσει επίσημα τον Kanye West.

Ο χωρισμός της Kim Kardashian και του Kanye West είναι πια γεγονός και κανένας δεν έχει σοκαριστεί με την είδηση. Τα τελευταία πέντε χρόνια ακούγαμε ξανά και ξανά πως είναι στα χωρίσματα, όμως οι δυο τους πάντα διέψευδαν την είδηση αυτή. Μια φωτογραφία με το ζευγάρι στα social ήταν πάντα αρκετή για να κατευνάσουν τα πνεύματα και να διαψεύσουν κάθε είδηση χωρισμού.

Φέτος όμως δεν ήταν πια ψέμα. Οι Kimye είναι πια παρελθόν και αυτό έγινε γνωστό σε εμάς εχθές το βράδυ που κυκλοφόρησε η είδηση πως η Kim Kardashian κατέθεσε κι επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον επί σχεδόν 7 χρόνια σύζυγό της Kanye West.

Οι σύζυγοι συμφώνησαν σε κοινή επιμέλεις για τα τέσσερα παιδιά τους, North, Saint, Chicago και Psalm, και ούτε η Kim, ούτε ο Kanye αμφισβητούν το προγαμιαίο τους συμβόλαιο, σύμφωνα με μια πηγή κοντά στην Kim.

Η πηγή λέει αποκλειστικά στο E! News ότι η διάσπαση είναι «πολύ φιλική» και έδωσε πληροφορίες για το πώς το αντιμετωπίζει η star του Keeping Up With the Kardashians. «Η Kim είναι ΟΚ», λέει η πηγή. «Ανησυχεί κυρίως για την ιδιωτικότητά και τα παιδιά της. Είναι μια μαμά αρκούδα και προστατεύει τα παιδιά της».

Η δικηγόρος της Kim, Laura Wasser, η οποία την εκπροσωπεί στο διαζύγιο, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί με την πηγή για σχολιασμό. Το E! News αναφέρει πως τον περασμένο μήνα ενώ η 40χρονη σκέφτόταν το διαζύγιο, το ζευγάρι πήγαινε ταυτόχρονα σε σύμβουλο γάμου. Τι άλλαξε τελικά και την έκανε να πάρει την τελική απόφαση;

Η πηγή εξηγεί: «Η Kim απλά κουράστηκε να περιμένει. Προσπάθησε να του δώσει μια ευκαιρία. Ήθελε να το κάνει αυτό πέρυσι. Του έδωσε αρκετό χρόνο, αλλά είναι ακριβώς ώρα να προχωρήσει». Και προτού αρχίσεις να σκέφτεσαι για απιστίες και τρίτα πρόσωπα να ξέρεις πως δεν συνέβη τίποτα τέτοιο. «Δεν υπήρχαν απιστίες. Κανείς δεν έκανε τίποτα κακό. Απλά χώρισαν».

Ο Kanye και η Kim έχουν αποφασίσει κι έχουν δεσμευτεί πως θα μεγαλώσουν μαζί τα παιδιά τους, παρά το γεγονός πως ο rapper δεν είναι πάντα παρών. Τα τέσσερα παιδιά τους ήταν κυρίως με την Kim στο σπίτι της στο Calabasas της Καλιφόρνια, τις τελευταίες εβδομάδες. Από εδώ και πέρα όμως και αφού το διαζύγιο κατατέθηκε κι επίσημα, μπορούμε να περιμένουμε πως τα παιδιά θα μοιράζουν ισάξια τον καιρό τους και με τους δυο γονείς. Άλλωστε η Kim έχει αναφέρει πως δεν σκοπεύει να στερήσει τον πατέρα στα παιδιά της.