Τέλος εποχής! Η Κim Κardashian ζητά διαζύγιο από τον Kanye και επίσημα

Τέλος εποχής! Η Κim Κardashian ζητά διαζύγιο από τον Kanye και επίσημα

Όλα  όσα πρέπει να ξέρεις.

Νόμιζες πως η Παρασκευή αυτή δεν θα έχει εκπλήξεις; Έκανες λάθος. Πίστευες πως το γεγονός πως ο Kanye φορά ακόμη τη βέρα του, θα έκανε την Kim να αλλάξει γνώμη για το διαζύγιο; Και πάλι έκανες λάθος. Η Kim Kardashian υπέβαλλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West και το τέλος ενός γάμου είναι πια γεγονός.

«H 40χρονη reality star του Keeping Up With the Kardashians κατέθεσε κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον 43χρονο ράπερ Kanye West την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου», ανέφερε το TMZ.

Η Kim ζητά την κοινή νομική και φυσική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και ο Kanye είναι «εντάξει» με τη συμφωνία της συνεπιμέλειας και δεσμεύεται να είναι συν-γονείς μαζί με την πρώην πια σύζυγό του, σύμφωνα με το outlet.

Σου θυμίζουμε πως οι δύο stars πριν τον γάμο τους είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, και κανένας από τους δύο δεν το αμφισβητεί, και «έχουν ήδη φτάσει πολύ κοντά στην επίτευξη συμφωνίας διακανονισμού ακινήτων». Τα έγγραφα δεν αναφέρουν επίσημη ημερομηνία χωρισμού.

Η πρώτη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους έγινε στις 6 Ιανουαρίου 2021 και έκτοτε απλά περιμέναμε να μάθουμε όποια λεπτομέρεια μπορούσαμε σχετικά με το διαζύγιο των δύο stars.

Πριν από μερικά 24ωρα μάθαμε πως όσον αφορά στα παιδιά, τους North, Saint, Chicago και Psalm, η reality star δεν έχει κανένα σκοπό να τα απομακρύνει από τον πατέρα τους, και ήδη ο Kanye τα βλέπει όποτε πραγματικά θέλει και μπορεί. Οι συναντήσεις γίνονται εκτός σπιτιού και όπως μάθαμε και από τα έγγραφα, η Kim ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Η reality star δεν είναι διατεθειμένη να βγάλει τον πατέρα των παιδιών της από τη ζωή της, μιας και πάντα θα νοιάζεται γι’ αυτόν.

Και κάπως έτσι έπεσαν οι τίτλοι τέλους σε ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια της showbiz της τελευταίας δεκαετίας.