Δανάη Λιβιεράτου: Το βίντεο από την παιδική της ηλικία πρέπει να το δεις

Δανάη Λιβιεράτου: Το βίντεο από την παιδική της ηλικία πρέπει να το δεις

Απίστευτο το πόσο έχει αλλάξει.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε αυτό είναι πως η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα από τα πολύ όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz. Κόρη διάσημου πρώην ζευγαριού, η νεαρή κοπέλα μας εντυπωσιάζει συνεχώς μέσα από το Instagram account της και εμείς δεν σταματάμε να τη χαζεύουμε.

Η κόρη των Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτου είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, αλλά με τέτοιους γονείς δεν αναρωτιόμαστε γιατί. Η Δανάη είναι η μικρότερη κόρη του ζευγαριού και όπως έχουμε δει μέσα από το Instagram account της, τα ταλέντα της είναι πολλά.

Η Δανάη έχει μία απίστευτα μελωδική φωνή και την έχουμε ακούσει αρκετές φορές να τραγουδάει. Εκτός από το τραγούδι όμως της αρέσει πολύ και ιππασία και όμως βλέπουμε μέσα από το account της πολύ συχνά κάνει βόλτες με το άλογό της. Αυτή τη φορά όμως είμαστε εδώ γιατί θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου κάτι άλλο.

Η ξανθιά πανέμορφη κοπέλα ανέβασε πριν από μερικές ώρες ένα βίντεο στο Instagram account της, στο οποίο αν έχουμε καταλάβει σωστά είναι η ίδια σε μικρότερη ηλικία. Σε πολύ μικρότερη ηλικία βασικά γιατί είναι σχεδόν αγνώριστη. Εντελώς μελαχρινή αλλά πάρα πολύ χαριτωμένη, κάνει κάποια χορευτικά στο βίντεο και χαμογελάει πλατιά.

Την ακούμε μόνο να γελάει και δεν έχουμε καταλάβει αν παίζουν παντομίμα και μιμείται κάποιον (ή κάτι) ή αν απλά χορεύει στο ρυθμό της μουσικής που ακούγεται στο φόντο.

Όπως και να ΄χει είναι υπέροχη και μια κουκλίτσα και αλήθεια αξίζει να δεις το βίντεο.